trepek 1 947 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Skąd cena baryłki po 50 dolarów? Na bankierze prawie 103 dolary: https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=ROPA 1
huudyy 3 445 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 1 minutę temu, trepek napisał(a): Skąd cena baryłki po 50 dolarów? Na bankierze prawie 103 dolary: https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=ROPA A nie zastanowiła cie dzisiejsza miłość do chinoli w temacie? 1 3
trepek 1 947 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Dzisiaj to nie wiadomo komu wierzyć a komu nie. 4
Gret 1 023 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 1 minutę temu, trepek napisał(a): Dzisiaj to nie wiadomo komu wierzyć a komu nie. Ale dziś dziś czy dziś? 3
bleidd 1 320 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Jakim kraju? Nie ma kraju, u mnie na grupce FB mojej miejscowości był post, ze zostaliśmy anektowani przez Chiny. 2
lesiu155 430 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Teraz, bleidd napisał(a): Jakim kraju? Nie ma kraju, u mnie na grupce FB mojej miejscowości był post, ze zostaliśmy anektowani przez Chiny. o jejku, w końcu przyjdzie do nas normalność
Cappucino 487 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Godzinę temu, trepek napisał(a): Skąd cena baryłki po 50 dolarów? Na bankierze prawie 103 dolary: https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=ROPA Na datę patrzysz?
trepek 1 947 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 12 minut temu, bleidd napisał(a): Jakim kraju? Nie ma kraju, u mnie na grupce FB mojej miejscowości był post, ze zostaliśmy anektowani przez Chiny. Muszę mamie powiedzieć, aby na Święta koniecznie ugotowała makaron chiński aby nie było przypau
GordonLameman 10 200 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 6
larry.bigl 698 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Gordon, nice try. Prędzej bym w grilla u Ciebie uwierzył. 1 4
trepek 1 947 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia @GordonLameman jak mnie pamięć nie myli to masz inny płot, chyba z bloczków. W każdym bądź razie grafitowy ;-)
Gret 1 023 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Kurde, no przełamałem się. Z powodu tego całego kryzysu paliwowego kupiłem na szybko elektryka. Wybaczcie jakość zdjęcia, ale to na szybko na podjeździe robione. Fajnie się to odpycha. Wersja Techniq, bateria 84kWh. Demówka, 11k przebiegu, 2025 r. , cena dobra Czemu nie chińczyk 😞
Gret 1 023 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia chinczyki premium, byś widział moją omodę w środku lepiej jak w sclass 2
GordonLameman 10 200 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 1
galakty 5 169 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 10 minut temu, trepek napisał(a): Chińczyk, koreańczyk, jeden pies. Wypluj to
bleidd 1 320 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Moje Tiggo odebrane. Muszę jeszcze przemyśleć sposób parkowania ale jest petarda mówię wam! 1 2 2
trepek 1 947 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 17 minut temu, galakty napisał(a): Wypluj to Hau hau Nie no, wiadomo, koreańskie lepsze (powiedział Hyundai owner). 24 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Grafitowy mam z tyłu - takie klasyczne gotowe elementy. Może, kiedyś wrzucałeś zdjęcie z trawnikiem jaki masz do koszenia i utkwiło mi w głowie ;-) Jestem strasznym wzrokowcem. Edytowane 1 Kwietnia przez trepek
Katystopej 2 046 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 11 minut temu, bleidd napisał(a): Muszę jeszcze przemyśleć sposób Tak zajmą najmniej miejsca 6
GordonLameman 10 200 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 13 minut temu, bleidd napisał(a): Moje Tiggo odebrane. Muszę jeszcze przemyśleć sposób parkowania ale jest petarda mówię wam! A da się je połączyć w jedno Tiggo 12, którym będzie się dało jeździć na autostradzie? 3
Rekomendowane odpowiedzi