GordonLameman 70 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Miałem problem z ramkami wokół wyświetlacza kierowcy w Superbie i Kodiaqu. Wiem też, że w rozważanym przeze mnie Superbie (IV) jest sporo problemów - zawieszenie + elektronika. Zakładam, że w Kodiaqu elektronika też będzie mocno szaleć. Trochę to zniechęca do grupy VW.
Gang 7 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 16 godzin temu, GordonLameman napisał(a): JEST I MOTORYZACYJNA BLABLA?! NIE WIERZĘ! Gordon! Ty żyjesz!
GordonLameman 70 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Oczywiście. I mam się dobrze! A co w ogóle u Was? Byliście na PCL cały czas? 2
Gang 7 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tak, ilość postów raczej mniejsza, z małymi epizodami. Ale suma sumarum zmiana chyba ok. To forum jest wygodniejsze w używaniu (np. wklejanie zdjęc) i szybsze. Wszyscy chyba się zameldowali już. 1 1
huudyy 6 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu Godzinę temu, Gang napisał(a): Wszyscy chyba się zameldowali już. A nawet wiecej, bo wróciło sporo osób co już nie zaglądało na pclola.
Katystopej 32 Opublikowano 29 minut temu Opublikowano 29 minut temu Niektórzy nie zaglądali bo nie mogli 1
Kelam 633 Opublikowano 15 minut temu Opublikowano 15 minut temu Podpiąłem wam ten najpopularniejszy topic w dziale.
Rekomendowane odpowiedzi