Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Nie wiem kto to lalunia z lasu, ale.... pamiętacie tego kolesia od Cromy? Z bełchatowa? 

CIągle pamiętam, że Croma >>>>> Audi A6 xDDD

Ja pamiętam. I chyba Croma ma ten sam silnik diesla co Saab i wyciągają z niego po 400 KM 700 Mam :E pod wieloma względami Croma to całkiem niezłe auto. Kumpel miał A6 3.0 TDI Quattro i to była krowa ważąca ponad 2 tony. Więc nie zbierała się jakoś super, a koszty napraw kosmos. 5 lat temu za rozrząd płacił 11 tyś.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Katystopej napisał(a):

A Jarux i jego Laga 3.0?

Żyje i ma się dobrze, Laguna jeszcze kilka miesięcy temu żyła :D Ogoniasty też ma się dobrze chociaż ten tak zmienia fury, że ja sam nie wiem, czym on teraz jeździ, ostatnio widziałem A4 B6 na relacji na fb :D

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano
3 minuty temu, Katystopej napisał(a):

9 rano, drogi w Mysłowicach i okolicach czarne, nie widzę sensu dla zimówek jeśli ktoś głównie po mieście jeździ.

Dobre zimówki docenia się dopiero w sytuacjach awaryjnych np. Nagłe hamowanie, "atak zimy"

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Gang napisał(a):

Panowie! a jak się nazywał ten od spawanych/zardzewiałych kielichów? 
To był Lancer? czy inne mitsu? 

Gość z moich okolic, jak wspomnieli to był Galant. Jak mu się rozjechał przód na szarpakach podczas przeglądu to go zezłomował czy sprzedał innemu mitsumaniakowi, już nie pamiętam :E Mitsu już dawno nie posiada, z 4 lata temu miał V50 z 2.0 "hdi", później już się z nim nie widziałem, więc nie wiem czym pomyka (planował C5X7 bo żona była w ciąży i chcieli troszkę większe auto, ale nie wiem czy zakup doszedł do skutku).

Edytowane przez Krzysiak
Opublikowano (edytowane)

Dziś w robocie wjechałem 508 na halę obejrzeć go od dołu, bo jakoś nie było wcześniej czasu. Jestem zadowolony, w spodzie nigdzie nawet najmniejszego nalotu rdzy, nawet na łączeniach blach etc, do tego sucho jak pieprz po ściągnięciu płyty pod silnikiem, nawet żadnych najmniejszych zapoceń :D Także zakup uważam za udany :D 

Godzinę temu, Katystopej napisał(a):

A pamiętacie jak spawał chyba fotel w przedpokoju? Kur... hit :rotfl:

Pozbył się chyba jej dopiero jak dostał litanię usterek na przeglądzie :D 

Edytowane przez Krzysiak
  • Like 1
  • Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Bo nie powinien tak mówić... Jak by jakiś pdf zgwałcił dziecko. Na dodatek byłby to Polak to miło by ci było usłyszeć, że tego czynu nie popełnił Janek albo Robert tylko "brudas z Polski"? Władze w UK ścigają za teksty rasistowskie, a nie za piętnowanie przestępców!!! Taka różnica...   Oczywiście jednak prawo prawem, ale też jest potrzeba pewnego wyczulenia i po prostu ludzkich odruchów więc za takie coś powinien grozić co najwyżej mandat albo pouczenie, a nie zawinięcie (jeśli to prawda). Nie znam tematu ale władze UK poszły w tym chyba za daleko. Być może chodzi o to żeby w zarodku zdusić rasizm żeby za parę lat biali nie wieszali imigrantów?   Generalnie w UK prawo jest idiotyczne. Zresztą w USA podobnie. Anglosasi się pogubili chyba w XXIw. Za wysłanie jednej nagiej fotki z 15 latką trafiasz na lata do więzienia, ale jednocześnie nie przyjmowali zgłoszeń codziennego wykorzystywania dziewczyn przez imigrantów o czym była mowa w tym wątku. I jest ogromna afera. Latami policja ignorowała sygnały od zrozpaczonych dziewczyn, a jednocześnie ta sama policja robiła z życia koszmar komuś kto wysłał zdjęcie anonimowej dziewczyny.   Ai mi napisało, że dlatego, że łatwiej było się wykazać i lepsze dowody cyfrowe + algorytmy przeczesujące internet... A jak jest realna dziewczyna, krzywdzona przez obcokrajowca to może kłamie? Xddd   Prawo w UK i USA to są debile. I tyle w temacie. I widać też, że ścigają generalnie bardziej przestępstwa internetowe (jak np. właśnie za mowę nienawiści) niż realne gwałty czy molestowanie nastolatek. Chory kraj. Hipokryzja korpoświata jest totalna.
    • Kasę zwrócą bez problemu, jeżeli była kupiona za np. 10-13 tys zł, może wystarczy w 2028 roku na RTX 6080.   
    • to zależy od tego czy karta oddana została na rękojmię czy na gwarancję. W pierwszym przypadku za trzecim razem muszą dać nowy sprzęt lub kasę. W drugim to już zależy od producenta i tego co napisane w gwarancji. To są duże pieniądze i trzeba uważać czy nie będzie szukania winy użytkownika. To nie kilka stów.   
    • A teraz dajmy na to 5090 kosztuje 30k i co będą chcieli naprawiać do usranej śmierci,ale kasy nie oddadzą   
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...