Oj będzie ciężko, aktualnie to wydaje się, że RX 7800XT który bywa w tych okolicach, poczekamy na prezentację, ja mogę budżet podbić do 3tyś, to i tak jest już sporo, i wolałbym coś tańszego, ale tym razem nie zrobię tego co zrobiłem przy zakupie rtx 3060ti, więc dopłacę do czegoś lepszego, ale bez przesady. Celuję w minimum 16gb vram, a tego nvidia w tym przedziale nie ma.
Wiadomo że jakaś degradacja pasty pod czapką jest ale w mojej opinii w tym konkretnie egzemplarzu tragedii nie ma.
Na tym filmie jest sztuka która potrzebowała interwencji.
Antec Nine Hundred
Cooler Master STORM SNIPER
w stanie do odświeżenia/renowacji
Antec ma 2x DVD i 4x wentylatory, tak to kompletny.
W Sniperze brak jednej nóżki i zaślepek na przód, ale jest za to kontroler wentylatorów i duży wentyl na przodzie.
ZDJĘCIA
Odbiór osobisty na terenie Zielonej Góry.
Odnośnie tematu termopadów, to zauważyłem, że im termopady są starsze (np. są od nowości, kiedy karta wyjechała z fabryki), tym są podatniejsze przy zdejmowaniu chłodzenia na rozerwanie . Jak rozbierałem w ubiegłym roku HD 6970, to tam oprócz praktyczniej utraty lepkości, to niemal wszystkie termopady się rozerwały, ale to taki szczegół. A nawet jakby wszystkie się zachowały tam w idealnym stanie, to i tak bym je wymienił, co zresztą uczyniłem niezależnie od stanu poprzednich/oryginalnych z fabryki termopadów.
Rekomendowane odpowiedzi