przeglądam ten wątek i widze ciągle ze dyskusja z Tobą nie ma sensu bo kazdy powazny argument jaki jest Ci przedstawiony przez różne osoby de facto ignorujesz , prawde mówiąc dziwie sie ze ktos jeszcze chce tutaj z tobą pisać bo to strata czasu. Dodatkowo popełniasz zasadniczy błąd dyskutując o religii którą wyznajesz z osobami które wiedzą na jej temat więcej niż ty. To tylko taka relfleksja , ja juz nie zamierzam z tobą dyskutować bo to absolutna strata czasu, a ty ciągle nie możesz zrozumieć że gdybys sie urodził w zupełnie innym miejscu i czasie to z taką samą zawiętoscią broniłbyś sensownosci wiary np w Jego Makaronowatość, po prostu masz wewnętrzną potrzebe wykonywania pewnych czynnosci (w tym przypadku padło na religię) by mieć poczucie dobrze spełnionego obowiązku i być bardziej szczesliwym wewnętrznie i tyle (a z prawdą to nie ma nic wspolnego)
Jedyny Leon w podkarpackim do 10000 zł ma 440 tys nalotu i jedno zdanie opisu Muszę wybierać z tego co jest, wstępnie Punto i Meganka 2. Zobaczymy po oględzinach
Dostałem cały filmik z losowego kanału. To nie jest argument. Ja nie będe dyskutował z filmikami. Niech go opisze, albo wskaże fragmenty z biblii.
Nie róbmy sobie jaj z dyskusji.
Rekomendowane odpowiedzi