Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Derdi napisał(a):

Mam do Was, toczących totalnie niemotoryzacyjne dyskusje, poniekąd ciekawe do czytania - pytanie: dlaczego nie wymieniacie doświadczeń budowlano-remontowych w odpowiednim wątku?

Zespół R znowu błysnął!

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Ja odpowiem: bo nie szukamy porad nawiedzeńców, że "tylko szpachelka z firmy x za 2300 nadaje się do zalepienia 3mm dziurki w ścianie" czy też "nie da się suszyć włosów niczym innym niż Dysonem za 1900" itp. Podobnie jak z samym moto - nie jest to forum jednej marki, gdzie "Mercedes jest święty a gniją tylko bite egzemplarze" albo "ta Alfa nie jest różowa" :E

Z tą Alfą (o wartości opon do Octavii to było?) to dla podkręcenia temperatury :-) Tyle wspomnień ...

Edytowane przez bergercs
  • Like 4
  • Upvote 1
Opublikowano
51 minut temu, huudyy napisał(a):

boję się co mnie czeka biorąc pod uwagę co moja sobie zażyczyła w sypialni

Czy jest tutaj jakaś administracja? Bo coś bym napisał... :E

12 minut temu, bergercs napisał(a):

"nie da się suszyć włosów niczym innym niż Dysonem za 1900" itp. 

O, to chyba potaniał?

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
2 godziny temu, Derdi napisał(a):

@larry.bigl, tu Cię zaskoczę, bo na labie byłem. Głównie czytałem, bodaj od 2004 r.

Tylko serio, czy będąc na forum tematycznym, w wątku moto warto ciągnąć totalnego OT? Irracjonalne to jest imho.

serio iracjonalne; już raportowałem

58 minut temu, Katystopej napisał(a):

No i nie podobasz mi się. Nie podobasz mi się kochaneczku. Albo jesteś z nami, albo to nie miejsce dla Ciebie. Nie będzie nam nikt kwadratu urządzał.

oh shit

badass.jpg

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Katystopej napisał(a):

Dom jest dla nas, nie my dla domu. Podstawowa zasada. 

Zamontowałem piękną, nową, dużą, czarną umywalkę nablatową a następnego dnia wyszorowałem w niej pasek ze smartwatcha który zapięciem narobił rys. I tak se patrzymy na te rysy już 3 lata 8:E Jeszcze wcześniej jak kupiliśmy nową rogówkę do salonu to żona 2 msc później na szybko chciała na niej wyprasować coś, położyła na sekundę żelazko i później 4 lata żyliśmy z narzutą na nowej kanapie bo dziurę do sąsiada wypaliła :rotfl:

Ja porysowałem parkiet podczas skręcania pierwszego mebla. Miałem usunąć jakimś olejem - patrzy na mnie od 2 lat jak siadam na kanapie w game roomie :E

I tak się żyje na tym łez padole :)

• Like 1
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, marko napisał(a):

Suszysz włosy odkurzaczem? W sumie każdy ma jakieś fetysze...

Holibka, myślałem że o przehajpowanych odkurzaczach mówicie, nie doczytałem, zapomniałem że tam suszarki mają oderwane ceny :E

1 godzinę temu, bergercs napisał(a):

Z tą Alfą (o wartości opon do Octavii to było?) to dla podkręcenia temperatury :-) Tyle wspomnień ...

Rav4 poprzedniej generacji chyba 2.0 benzyna to była :E

Edytowane przez Katystopej
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, bergercs napisał(a):

Alfa już dawno poszła na żyletki :E I to serio, zezłomowano ją

a teraz mi odpowiedzcie, czy wahacze mam wymieniać parami

Edytowane przez dannykay
Opublikowano
2 godziny temu, Katystopej napisał(a):

Tineco S6 za 1100zł

BTW. gdzie on jest za 1100zł? I dlaczego jest lepszy od Dysona? Jakieś bezpośednie porównanie? Pytam, bo w sumie chodzi mi po głowie V15 czy ileś tam, jak kiedyś aktualny Philips (zwykły odkurzacz) padnie.

Opublikowano (edytowane)

Na ali tydzień temu z oficjalnego sklepu kupiłem, był za 1560zł - kupon  na chyba 400zł (one są co chwilę na głównej stornie), wysyłka z kalifatu francuskiego, 4 dni i w domu :E w erło rtv prawie dwójkę kosztuje. Porównywałem w weekend z jakimś dajsonem u siostry, odkurzanie jak odkurzanie ale z mopowaniem to dajson sobie nie radził a tineco nawet zaschnięte plamy na płytkach po kilku przejechaniach zmył. Świetny zakup :)

Edytowane przez Katystopej
Opublikowano (edytowane)

Panowie jakiś  automatyczny/inteligentny prostownik  co by bateryjkę  (60-61Ah) podładować przez weekend , ktoś  coś poleci ?

Zależy mi na typowym doładowaniu  baterii a by jej nie wyciągać  z auta (wiem z  powinno się  wyjmować )  podłączyć na noc  ,rano odłączyć .

Edytowane przez raiders
Opublikowano
46 minut temu, raiders napisał(a):

Panowie jakiś  automatyczny/inteligentny prostownik  co by bateryjkę  (60-61Ah) podładować przez weekend , ktoś  coś poleci ?

Zależy mi na typowym doładowaniu  baterii a by jej nie wyciągać  z auta (wiem z  powinno się  wyjmować )  podłączyć na noc  ,rano odłączyć .

Gdybym miał coś kupować to Victrona

https://allegro.pl/oferta/ladowarka-victron-blue-smart-12v-5a-bluetooth-bpc120531064r-14052127435