Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Trzeba będzie prawo zmieniać chyba Najgorsze ze ja sam już obstawiam obydwa obozy. Z jednej strony dla mnie jest to nie do pomyślenia. Ale z drugiej jak będę mógł znowu zobaczyć Bruca Willisa na ekranie albo kogoś innego ze starej gwardii to mnie to kusi jak szatan. Albo usłyszeć wokalistę lub zespół który od lat już nie nagrywa, bo go nie ma. Szalone i wręcz surrealistyczne, ale gdybym dostał teraz, dziś możliwość próbkowania tego skorzystałbym bez wahania. Te śmieszne obrazki czy filmiki amatorskie co dziś lądują w sieci w pewnym sensie jest tym testem, tą próbką. Po co tworzyć kolejna "nowa" wersje Ghostbustersow jak będzie sobie można wygenerować kolejną przygodę starej ekipy w takich klimatach. To wręcz brzmi jak Holodeck ze Star Trek'a tylko będzie w wersji 2D. Albo jeszcze lepiej. A gdyby tak obejrzeć poszukiwaczy Zaginionej Arki z Tomem Selleckiem w roli głównej, a nie Harrisonem Fordem ? https://fb.watch/E7IELUEyoR/ Albo Goldeneye z Timothy Daltonem, a nie Pierce’em Brosnan'em ? Albo w ogóle wyobraź sobie ze podmieniasz i oglądasz każdego Bonda z innymi aktorami A co powiesz na film Solo gdzie sobie wkleimy Harrisona Forda ? Ile zostało Johnowi Williamsowi, albo Stevenowi Spielbergowi, a nie wyobrażam sobie dalej kina bez nich. Możliwości jest tak wiele ze szok. Może to ze chętnie bym tego spróbował jest spowodowane głodem jaki nam dziś serwuje rozrywka. Nie ma nowych gwiazd dużego formatu... a stare odchodzą jedna za druga. Coś się w naszym świecie mocno popsuło, jeśli AI może to naprawić to wole tego spróbować niż żyć do końca w takim syfie jaki mamy teraz. Czy może to spisek i oni specjalnie wszytko popsuli żeby teraz na białym koniu AI nam sprzedać... Sorki za obrazkowy spam, obiecuje ze to ostatni raz -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Tam gdzie sugeruje, ze to tylko wina głupiego użytkownika. O to taki klasyczny mechanizm zwalania winy i to zmyślając -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie jest to dobry pomysł, lepiej wziąć od razu zestaw 2x16gb, obsłuży masz 4 porty sata. -
Przez Kyle · Opublikowano
Tak, jednak chodzi o co ta skrzynia głównie dba (o "ekologię" a niekoniecznie o stan silnika). No, dosyć popularne jest (niestety) wycinanie DPF, więc może nie do końca przy wyższym przebiegu ludzie z tymi DPF jeżdżą Eldorado z wycinaniem nie wiem jak długo będzie trwać, bo coś słyszałem, że są jakieś kontrole tego i za "wycięty DPF" są jakieś kary, czy coś. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Nie napisałeś jakiego masz procka ale tak, będzie jak najbardziej w porządku. Na porządnym kablu H++ / dobrej sztuce i biosie performance jesteś w stanie wykrzesać z Astrala te 620-630W. Aha, na standardowego czarnego Astrala jak i Astrala LC nie wgrasz biosu z Matrix'a, więc jeśli masz możliwość warto brać białego Astrala. Jest to jedyna 5090 od Asusa (poza Matrix ofc) która przyjmnie ten fantystyczny bios. Oczywiście jeśli nie potrzebujesz wyższej wydajności i chcesz pracować na domyślnych ustawieniach karty to zupełnie nie interesuje Cię ta kwestia
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi