W tym sensie, że jednak nie przepadam za misjami eskortowymi. Zdarzało się, że jej AI głupiało, potrafiła się zatrzymać albo kręcić w kółko. Zaleta chociaż taka, że w remake'u Ashley jest w pewnym stopniu nieśmiertelna i trochę samodzielna. Bo ta z OG to już dramat.
Problem z fabułą RE4 jest taki, że nie ma ona prawie żadnego wpływu na ogólne lore. Ważne jest tylko to, że Wesker zdobywa Plagasa. Cała reszta to jednorazowy incydent.
@Send1N Ja z fizyki na studiach nie byłem jakimś orłem ale kolegom najwidoczniej brakuje podstawowej wyobraźni.
Wrzucenie kompa do bagażnika w orientacji jaką pokazałem i zblokowanie jednostki czymkolwiek aby nie latała po bagażniku rozwiąże sprawę.
Wszystko inne to objaw nadgorliwości, chyba, że ktoś jeździ jak wariat, hamuje co chwila w podłogę, to rzeczywiście można czymś kartę "obłożyć"... chociaż jak ktoś jest bardzo bojący, to wyjęcie GPU i wsadzenie do oryginalnego kartonu zajmie 5-10 sekund, a to sporo krócej od zabezpieczania karty siedzącej w slocie mobo ale co ja tam się znam
Wszystko zależy z jakiej odległości od ekranu ktoś siedzi, to nie jest żadna konieczność TV masz proste po 65 cali i jakoś nie ma tym z problemu bo zachowujesz odpowiedni dystans.
Rekomendowane odpowiedzi