crush 640 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 35 minut temu, Element Wojny napisał(a): No cóz, pora sie zwijac. Z powodu braku kolorowych rang? 🤨
Element Wojny 684 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia (edytowane) 2 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a): Bez jaj. Wiadomo, że żartuje. No teraz to już sam nie wiem, bo po tym jaki mi pokazano gdzie są drzwi poczułem się mniej więcej tak trzeba będzie przemyśleć tą całą sytuację i podjąć decyzję a potem być może pożegnać się i albo czas pokaże Edytowane 3 Grudnia przez Element Wojny
tomcug 463 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 49 minut temu, Element Wojny napisał(a): No teraz to już sam nie wiem, bo po tym jaki mi pokazano gdzie są drzwi Sam stwierdziłeś, że "czas się zwijać", to nie był mój wymysł Ja ani nikogo nie wyganiam, ani nie trzymam na siłę.
Element Wojny 684 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 40 minut temu, Kadajo napisał(a): Żadnego LGP Ej, ale mi o żadne LGP w ogóle nie chodziło. Mam wrażenie że panuje tutaj jakiś totalny brak zrozumienia.
Kadajo 939 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Żartowałem. Dla mnie te rangi nie mają żadnego znaczenia i równie dobrze można ja wyłączyć. 1
AndrzejTrg 374 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia 7 godzin temu, Element Wojny napisał(a): No teraz to już sam nie wiem, bo po tym jaki mi pokazano gdzie są drzwi poczułem się mniej więcej tak trzeba będzie przemyśleć tą całą sytuację i podjąć decyzję a potem być może pożegnać się i albo czas pokaże Przynajmniej na końcu tęczy znajdziesz karła z garnkiem złota 1
bergercs 173 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia (edytowane) 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Przynajmniej na końcu tęczy znajdziesz karła z garnkiem złota Chciałem znaleźć zdjęcie Kaczyńskiego z garnkiema ale było tylko z dzbanem: Edytowane 4 Grudnia przez bergercs 2 1
Mar_s 646 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia @bergercs Koledze się chyba z "politycznym" pomyliło. Nie róbcie śmietnika z kolejnego tematu. 2
bergercs 173 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia "Spam" powyżej nie przeszkadzał, dopóki nie uderzał w PIS? Zapamiętam zasady. 2
Mar_s 646 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia @Element Wojny Wstawił odpowiedź uzupełniając ją memami, ale było to na temat bo związane z wcześniejszą wypowiedzią. Ty @bergercs wstawiłeś zdjęcie Kaczyńskiego które kompletnie nie ma nic wspólnego z tematem, więc raczej sam masz jakąś antypisowską obsesję. 2
DOBRY 0 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Takie pytanko. Dlaczego dział LAPTOPÓW nie ma w nazwie (ani w tzw. pod-nazwie) najczęściej używanego określenia, czyli po prostu "laptopy"?
tomcug 463 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia Z drobnicy, zostaly zakończone prace nad motywami i pojawił się przycisk czyszczenia edytora (pusta kartka na końcu). 2
tomcug 463 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia U Ciebie nie ma, u kogo innego wciąż może być 1
JeRRyF3D 559 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia 44 minuty temu, Isharoth napisał(a): Nie ma bordo! Jaka ulga. Bordo jest wielce ok.
Pawelek6 72 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia Godzinę temu, Isharoth napisał(a): Nie ma bordo! Jaka ulga. A założymy się, że jest?
Wu70 153 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia Godzinę temu, Isharoth napisał(a): Nie ma bordo! Jaka ulga. Elegancko
hwdp43 249 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia jeden jasny motyw i 2 ciemne . a mialo byc po jednym ...
azgan 831 Opublikowano 8 Grudnia Opublikowano 8 Grudnia "Oddajcie" dźwięki powiadomień 😅. Nie da się tego jakoś zmodyfikować albo obejść 🤔? 14 godzin temu, tomcug napisał(a): Ale będą dwa ciemne 🤭😂
Rekomendowane odpowiedzi