Kakarotto 727 Opublikowano 7 Maja Autor Opublikowano 7 Maja 3 godziny temu, tomek25 napisał(a): @maras2574 Chłopie, więcej się nie dało screenów z GTA 6 wrzucić? Jaka to gra bo nie kojarzę. Remember Me.
Zas 287 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) 6 godzin temu, tomek25 napisał(a): Jaka to gra bo nie kojarzę Remember Me. Edit: Sorry, dopiero teraz zauważyłem, że już padła odpowiedź Edytowane 7 Maja przez Zas
PaVLo 917 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja To i ja dodam kilka z KCD2 Część zrzutów z interfejsem, część z trybu Foto Nie gram z żadnym Reshade czy modami na grafikę. Jak to zobaczyłem na mapie, to od razu sobie przypomniałem o jednym zdjęciu Lecimy dalej, moja psina 7
Kakarotto 727 Opublikowano 8 Maja Autor Opublikowano 8 Maja Indiana Jones i Wielki Krąg. Zaległe z ostatniej sesji, ze względów zdrowotnych teraz grać nie mogę, ale przynajmniej popatrzeć można... ...na wiele "powtórzeń"? Też tak się czułem pływając... ładnie, ale monotonnie. 8
Lypton 953 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Podróży po Olimpijskiej Strefie Wykluczenia ciąg dalszy. 7
bbandi 452 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Clair Obscur Expedition 33 Edytowane 8 Maja przez bbandi 7
Kakarotto 727 Opublikowano 17 Maja Autor Opublikowano 17 Maja 1 godzinę temu, j4z napisał(a): @maras2574 co to? Niejasna ekspedycja Klary część trzydziesta trzecia. 1
bbandi 452 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja (edytowane) DOOM The Dark Ages Edytowane 21 Maja przez bbandi 4
Gothic 120 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) Ja pierdziele jak można siedzieć na forum o grach co jest już dzisiaj rzadkością (więc zakładam, że ktoś taki mocno interesuje się grami i siedzi w temacie) wśród graczy i nie rozpoznać jeden z najgłośniejszych premier w tym roku Kingdom Come Deliverance 2. Edytowane 22 Maja przez Gothic 1
daerragh 103 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) @Gothic Ja mam taki backlog z grami, ze jeszcze RDR2 nawet czeka w kolejce, czyli gra chyba z 2019 (wersja PC), wiec srednio patrze na nowe tytuly. I nie siedzie na podforum o grach, forum ITH przegladam w ten sposob: https://forum.ithardware.pl/discover/ Edytowane 22 Maja przez daerragh 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 2 godziny temu, Gothic napisał(a): Ja pierdziele jak można siedzieć na forum o grach co jest już dzisiaj rzadkością (więc zakładam, że ktoś taki mocno interesuje się grami i siedzi w temacie) wśród graczy i nie rozpoznać jeden z najgłośniejszych premier w tym roku Kingdom Come Deliverance 2. Gdyby pierwszy ss był jaśniejszy to bym zjarzył, ale ciemny jak w dupie wiadomo u kogo i nie każdy gra we wszystko, także ta najgłośniejsza premiera wg Ciebie, u mnie przeszła bez echa
PaVLo 917 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Trochę nowych ujęć z Kingdomcome Deliverance 2, z pierwszej mapy. To chyba miał byś jakiś dowcip twórców Można znaleźć trochę takich miejsc, a ten akurat w gnieździe wilków Domek Hobbita? A to miejsce jest bardzo ciekawe, bo nie da się tam dotrzeć, bo to koniec mapy i postać nie chce iść, ale udało mi się przybliżyć i zrobić screena Excalibur? To mi przypomniało słynne drzewko Sosna na Sokolicy Fajne zadanie z bykiem To odkrył mi nasz wierny pies, gdyby nie on, chyba nigdy bym na to nie trafił Edytowane 28 Maja przez PaVLo 4
Rekomendowane odpowiedzi