Indiana Jones i Wielki Krąg
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ostryb · Opublikowano
Ja bym wrzucił oba dyski i dał jeden m.2 1t lub 2t, 3gen. Wymienił procesor na ten co kolega @JacekRTX zaproponował. Jeżeli jest jedna kość ram to dokupić drugą taką samą. Jeżeli masz dwie to kup 2×8 3200mhZ. Przed postawieniem systemu wyjmij klucz Windowsa. Na przykład produckey czy jakimś innym programem. Sprawdź czy komputer jest przypisany do czyjego konta Microsoft. Wchodzisz na konto Microsoft przez przeglądarkę i sprawdzasz czy to urządzenie tam jest zarejestrowane. Jak jest to po upgrades i nowym systemie podpinasz pod to samo konto. Powinno przejść bez problemu. Jak nie kontakt z Microsoft i informujesz o upgrade części oni czasami proszą o scriny zakupów. Miałem tak raz ale tylko z płytą główną więc u ciebie nie powinno być problemów. Ps. Pamiętaj wyciąganie klucza Windows ma być ostatnią zaczął jaką zrobisz na tym komputerze. Te programy są przeważnie infekujące komputer. Niestety Windows sam z siebie nie potrafi podać klucza łatwo. Klucz będzie potrzebny w razie jak się instalacja systemu nie przyjmie z powodu nowych podzespołów. Pozdrawiam. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Większość gier i tak shadery ogarnia w menu, ale fakt, nieraz trzeba zwiedzić całą mapę zanim wszystko się ułoży . Wydaje mi się, że na dziś dzień są już na tyle mocne procki, że nie ma to znaczenia. Korzystam z ifi zen dac i w aidzie powoduje zwiększenie opóźnienia w bench memory o jakieś 3ns. Dlatego na 7800x3d miałem problem zejść poniżej 60ns, a wystarczyło wysunąć USB od daca i już było poniżej :). Ale nadal dac u mnie nie powoduje żadnych przycinek. Jeśli nic z hardware nie jest wadliwe, a użytkownik za dużo nie przekombinował, to nie ma prawa być stutterow. Takim automatycznym profilom jak np expo też nie ufam. Już lepiej ustawić luźno, ręcznie ram, bez większej gimnastyki i mieć pewność że tu jest oki. Głównie napięcia imc i dobór oporów na Expo mi się nie widzi, niekoniecznie ma to prawo działać stabilnie. -
Przez SmogSmok · Opublikowano
Raczej nie, 5080 z 16GB to przynajmniej 999$ MSRP = 5000zł -
Przez Maxforces · Opublikowano
To z łaski swojej zaktualizuj pierwszy post z jasnymi regułami bo ja po przeglądnięciu 4 stron tego nie widzę. Wróżka nie jestem co jest na 7 stronie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nic nie upadnie, w najgorszym wypadku ktoś ich wykupi i zrobi restrukturyzację.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi