Wiedźmin 3: Dziki Gon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
Jak patrzę na swoją bibliotekę to 80% to jest King, potem H.P. Lovecraft i Terry Pratchett. Teraz mam zamiar przeczytać coś od Dana Simmonsa, który zmarł kilka dnia temu. Na pierwszy ogień pójdzie Terror i Lato nocy (to chyba coś w styli Kinga). -
Przez kanon7 · Opublikowano
Nie zrozumiałeś mojego postu. Xbox Series X: I. Zysk ze sprzedaży konsoli II. Zysk z gier ograniczony tylko dla Microsoft'u: - Microsoft Store (30% zysku z gry dla Microsoft'u) - nowa płyta Xbox (30% zysku z gry dla Microsoft'u) - XGPU - 100% ceny abonamentu dla Microsoft'u (zysk "x"?) Project Helix: I. Zysk ze sprzedaży konsolo-PC - co z tego że marża będzie 2-3 krotnie większa niż z XSX, jak sprzeda się tego dużo mniej, niż XSX|S ze względu na cenę 1000$ / 1200$ ? II. Zysk z gier: - Microsoft Store (30% zysku z gry dla Microsoft'u) - nowa płyta Xbox (30% zysku z gry dla Microsoft'u) - XGPU - 100% ceny abonamentu dla Microsoft'u (zysk "x"?) - możliwość kupna gry ze Steam'a - gdzie Microsoft nie dostanie 30% zysku z gry. Sama możliwość zmiany że do tej pory gra kupiona na XSX dawało zawsze M$ 30% zysku z gry, A wpuszczenie konia trojańskiego (Steam'a) z niższymi cenami, promocjami, wyprzedażami, grami "za grosze".... Steam na Project Helix obniży sprzedaż gier cyfrowych M$, gier płytowych, jak i XGPU.... Nie widzę tutaj pola do wzrostu zysków dla działu Xbox Gaming.... względem XSX|S, baaa. widzę mocne spadki zysków całościowo.... Dlatego czekam na konkrety - co wymyślą z punktu księgowego, aby były duże zyski - z czystej ciekawości. Pomyśl jaka byłaby sprzedaż konsol i gier XSX - cena sklepowa 1599 zł XSS - cena sklepowa 799 zł COD - exclusive only consoles XSX|S Doom- exclusive only consoles XSX|S Quake- exclusive only consoles XSX|S Wolf- exclusive only consoles XSX|S Fallout- exclusive only consoles XSX|S WoW- exclusive only consoles XSX|S Starcraft- exclusive only consoles XSX|S The Elder Scrolls- exclusive only consoles XSX|S -
Przez ghostdog · Opublikowano
Ja swoją przygodę z konsolami rozpocząłem od PS4 ale podobno najlepsze lata to były z czasów psx i ps2 (duża liczba exów). Ciekawe jakby zakończył się eksperyment z nowym x-pudłem i dużymi tytułami na wyłączność (tylko xbox, nawet bez wypuszczania na pc). Przecież MS w sowim portfolio ma takie marki jak COD, Doom, Quake, Wolf, Fallout, WoW, Starcraft, Diabolo, The Elder Scrolls, Dishonored itd.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi