Wczoraj wiecozrem odpaliłem online dwa wyścigi gt3 to byly pełne tory, także może nie jest tak źle jesli chodzi o liczbę graczy, dzisiaj rano jak odpaliłem gt3 to koło 12 - 13 graczy, ale na gt3 online jestem jeszcze za cienka dupa, więc narazie jeżdżę w klasie tourning i tutaj już jest trochę gorzej bo albo trafiam na puste tory albo 7 - 8 graczy maks 😅
Rower elektryczny super sprawa, ma "analogu" robiłem po 20-30km dziennie max. Na elektryku potrafię zrobić bez problemu po 50-70km
Koszt "paliwa" znikomy 1,60zł za 100km a w okresie letnim jadę z PV na działce praktycznie za free bo panel i sprzęt do ładowania kupiłem za 250zł 2 lata temu.
Oczywiście że każdy świadomy wie , ale nie każdy jest świadomy. Byłem swego czasu w sklepie X-Kom przyszedł jakiś klient z kartą jakaś z serii 4XXX , i nakreśla sytuację że karta ma wysokie obroty HS podchodzi do 100 stopni , huczy jak samolot . Pracownik zadzwonił nie wiem gdzie i odpowiedź brzmiała, nie kwalifikuje się do naprawy, do 110 stopni jest wszystko dobrze , proszę używać dalej.
Od razu jak to usłyszałem, powiedziałem że pasta jest do wymiany , pracownik się wtrącił i powiedział że plombę jak zerwie gw. przepadnie . I tyle w temacie😉
A zapomniałem , mądry pracownik mu doradził tak , podwyższy pan obroty wentylatorów , ewentualnie jak jest miejsce w obudowie jeszcze z jeden wiatrak dołoży🤣
Rekomendowane odpowiedzi