Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.benchmark.pl/wiedzmin-3-dostanie-ogromny-fanowski-dodatek-geralt-ruszy-do-ofiru-7319842457393344a

Geralt z Rivii ponownie sięgnie po miecz. Fani gry Wiedźmin 3 pracują nad dużą, całkowicie darmową modyfikacją fabularną "Revenge of Ofir", która zabierze graczy do pustynnej krainy znanej z "Serca z Kamienia". Projekt zaoferuje nową historię, postacie, potwory, zadania i polski dubbing. Głosu Geraltowi ponownie użyczy Jacek Rozenek. Twórcy chcą rozwinąć wątek Księcia Ofiru, rozpoczęty w dodatku "Serca z Kamienia". Geralt, który po wydarzeniach z "Krwi i Wina" miał już przejść na emeryturę, zostanie zmuszony do ponownego sięgnięcia po miecz. Jak zapowiadają twórcy, tym razem trafi w sam środek konfliktu, w którym nie zabraknie politycznych intryg, manipulacji i wojny domowej.

Szacunek dla Pana Jacka za to, że wspiera swoją osobą tego typu inicjatywy. Będzie grane i tyle. 

• Like 5
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja również z chęcią wypróbuje ten dodatek, ale to chyba już po "Pieśniach przeszłości". Oficjalne DLC pewnie wyjdzie szybciej niż ten fanowski dodatek. Również się zgadzam, że fajnie, że Pan Jacek Rozenek bierze udział w nagrywaniu audio, sam chyba też trochę tęsknił za "użyczaniem" Geraltowi głosu :) 

Opublikowano
19 minut temu, Pavel87 napisał(a):

Ja również z chęcią wypróbuje ten dodatek, ale to chyba już po "Pieśniach przeszłości". 

Kocham wszystko, co ma związek z W3 i kibicuję, ale - jednak - mam obawy, że zaangażowanie, miłość itd. amatorskie mogą nie wystarczyć, bez "iskry Boga" (talentu) i obawiam się, że to będzie średnia / słabe.
Oczywiście brawo za chęci, podejscie, zaangażowanie. Brawo, że się chce, itd.

• Like 1
Opublikowano

Tak, jakościowo może być różnie, wiadomo, ale fajnie, że ktoś jeszcze coś robi do W3, widać, że jest zapotrzebowanie na dalszy rozwój gry. Dobrze, że CDPR też to zauważył i robią trzeci dodatek :) 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Kocham wszystko, co ma związek z W3 i kibicuję, ale - jednak - mam obawy, że zaangażowanie, miłość itd. amatorskie mogą nie wystarczyć, bez "iskry Boga" (talentu) i obawiam się, że to będzie średnia / słabe.
Oczywiście brawo za chęci, podejscie, zaangażowanie. Brawo, że się chce, itd.

Biorąc pod uwagę, jak mimo wszystko, słabym zainteresowaniem cieszą się mody fabularne do W3, podejrzewam, że o tym też szybko zapomnimy.

Zagrałem sobie z przyjemnością w amatorskie Ostatnie Życzenie, pewnie zagrałbym w kolejne egranizacje opowiadań. Niestety autorzy nie dają rady dostarczyć kolejnych.

3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Trzeci oficjalny dodatek to jest chyba tylko po to aby nakręcić hype przed W4.

Jest już jakiś zarys fabularny tego dodatku? Nie będzie to przypadkiem w formie jakiegoś większego wprowadzenia do W4?

Ma być duże jak Krew i Wino, pracuje nad tym ponad 100 osób. Nie będzie to popierdółka na odczep się.

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, tgolik napisał(a):

Ma być duże jak Krew i Wino, pracuje nad tym ponad 100 osób. Nie będzie to popierdółka na odczep się.

A to spoko, tak właśnie się zacząłem zastanawiać czy to przypadkiem nie będzie się toczyło fabularnie wokoło Ciri aby było to jakieś wprowadzenie do W4. 

Mimo że gierkę uważam za jedną z lepszych, do tego nasz dubbing to jest MW(mistrzostwo wszechświata) to jednak już od dodatków się odbiłem, no może nie odbiłem bo nawet nie spróbowałem, ale nie miałem już siły na nie, mimo tego że jak jeden mąż mówiliście że są bardzo dobre. 

Opublikowano

Nie wiem na ile to może być wprowadzenie do W4, skoro W3 można skończyć tak że Ciri wiedźminką jednak nie zostaje. 

Chyba że nagną zakończenie W3 albo zrobią zupełnie osobną linię fabularną, w sumie też mogą tak zrobić.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Mimo że gierkę uważam za jedną z lepszych, do tego nasz dubbing to jest MW(mistrzostwo wszechświata) to jednak już od dodatków się odbiłem, 

MOI CHŁOPCY JUŻ IDĄ NA WOJE PIĘTERKO! 

no może nie odbiłem bo nawet nie spróbowałem, ale nie miałem już siły na nie, mimo tego że jak jeden mąż mówiliście że są bardzo dobre. 

Kuuurde, jaki czad! To Ty masz jeszcze połowę (lepszą!) gry przed sobą! Czad!
Na co czekasz?! IMO DLC'ki są lepsze od podstawki w przypadku W3 wedle mnie.

Trzeci oficjalny dodatek to jest chyba tylko po to aby nakręcić hype przed W4.

Mnie tylko interesuje, że tak sobie wpadli na to po latach, a zróbmy i podkręćmy, czy... to była planowana od początu akcja - etap marketingowy - świadomy.
Jeżeli tak, i było to planowane przy końcu W3, albo tuż po podjęciu decyzji o starcie produkcji W4... to ja - czapka ze łba, za takie podejście.

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Kuuurde, jak czad! To Ty masz jeszcze połowę (lepszą!) gry przed sobą! Czad!
Na co czekasz?! IMO DLCki sąlepsze od podstawki wedle mnie.

Jakbym powiedział w co jeszcze nie grałem to byś zawału dostał :D , ale nie dane mi będzie, raz że sejwa nie mam bo wtedy to jeszcze trochę inne czasy były(choć podobno nie trzeba mieć podstawki ogranej aby ruszyć z dlc) ,a dwa jednak soulsy zawładnęły moją duszą i nawet jakbym chciał to przez najbliższe lata będę miał w co grać, a wychodzę z zasadą że gram w jedną grę na raz.  

Opublikowano (edytowane)

No, wiadomo. Gdybyś Ty wiedział, ile ja mam do ogrania tego, co świat dawno ograł, to... byś się nie zdziwił :).

Ale W3?! DLC?! To, jak nie widzieć (!), Gwiezdnych Wojen, Terminatora i Indiany Jonesa! ;)

Nie interesuje! MASZ NADROBIĆ! :) 
Soulsy nie uciekną! :)  

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Nie interesuje! MASZ NADROBIĆ! :) 
Soulsy nie uciekną! :)  

Tak jest Panie Profesorze :P 

A na poważnie, może kiedyś jak mi się już soulsliki przejedzą to spróbuję, ale raczej prędzej oglądnę na tubie streszczenie fabuły niż zagram :) 

Opublikowano (edytowane)

Już nie zagrasz. :)

Co jakiś czas, bez naszej świadomości, ani zgody (!) zmieniają się nam prefsy.
Ja kiedyś łamałem pady na Fifach i ścigałkach.
Od 15 lat nie odpaliłem ani ścigałki, ani nic "piłkarskiego".
Po prostu... odmieniło mi się.

Edytowane przez JeRRyF3D