Odnośnie sterowników do drukarki, to na pewno dało się to zrobić i wcześniej, tylko trzeba było mieć odpowiednią wiedzę. Teraz da się to zrobić niemal od ręki.
Trochę przypomina to sytuację z drukiem 3D. Kiedyś trzeba było pójść do firmy, która jest w stanie wyprodukować jakiś plastikowy bzdet i nieźle za to zapłacić. Obecnie można samemu zaprojektować i wykonać w domu.
Inna sprawa, że sterownik do starej drukarki raczej bardzo skomplikowany nie jest, bo mimo wszystko większość obsługuje standardowe protokoły. Największa barierą będzie przebicie się przez API systemu, żeby wypuścić odpowiedni strumień danych.
Ze sterownikami do czegoś bardziej skomplikowanego pewnie byłby problem. Wątpię, żeby tak łatwo poszło np. z kartą graficzną, sieciową itp.
Co do automatu generującego szorty, to od dłuższego czasu już takie są, co widać po zalewie bzdurnych "poradników".
Tak czytając o tym skanowaniu danych, braniem cudzych filmików do generacji, to czy da się tak spreparować materiały źródłowe, żeby zrobić "prompt injection" lub w inny sposób zaburzyć pracę SI?
No jak jest lewy to co za sens za to płacić jak Windows można bez problemu aktywować i przypisać do konta Microsoft za darmo przez piracki skrypt albo nawet KMS?
Zmieniałem puszki w obu motocyklach na... legalne homologowane spełniające limit generowanego hałasu.
Latam zazwyczaj spokojnie i nie pierdzę ludziom pod oknami, a też nie jestem jakimś wielkim fanem ciągłego kręcenia silnika wysoko. Co innego w korkach, aby znacznie zmniejszyć szansę na to, że ktoś mi nagle drogę zajedzie.
Także proszę nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.
Rekomendowane odpowiedzi