Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Co byś polecił(a) albo nie polecił(a) do zagrania. Tylko bez spoilerów Kontynuacja wątku z pclaba Edytowano %s o %s przez Reddzik 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daerragh Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Polece Sea of Stars: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Dodam coś od siebie, obecnie kończę sezon w Diablo4 i czekam na Stalkera2 (20 listopada) Edit. Przeszedłem Sea of Stars, polecam. Świetny klasyczny turowy jrpg:)) Edytowano %s o %s przez Spychcio 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MainDaanav Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Grywam w Conana i dobrze się bawię https://www.gry-online.pl/gry/conan-exiles/z04624 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Bardzo dużo gier Metaphor: ReFantazio - moja główna gra teraz. Jestem już w 4 głównej lokacji, w głównym dungeonie i farmię sobie archetypy na wszystkich postaciach. Zelda: Echoes of Wisdom - bardzo mi się podoba mimo początkowych obaw że będzie nudna i przytłaczająca jak TotK. Jednak wciągnęło, tym bardziej że zaraz przed nią skończyłem Link's Awakening. Chwilowo mam przerwę, bo gram teraz głównie w Metaphor. Dodatek do Xenoblade Chronicles 3 Red Dead Redemption 2 - grałem już kiedyś na PS4 Pro i teraz kupiłem w promce na Steam. Do powrotu zachęciły mnie materiały jakimi mnie teraz zaspamował Youtube, tym bardziej że akurat jest premiera portu jedynki na PC. Ghostwire Tokyo - w pewnym sensie ta gierka mnie odpręża, lubię sobie pozwiedzać to miasto od czasu do czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawyer1916 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s * Drugie przejście Red Dead Redemption 2, jestem na końcówce Saint Denis * Cała lista gier sportowych, gdyż sport to od dziecka moje główne zainteresowanie. NBA 2K 24, NHL 24, Madden NFL 23, UFC 4. Wszystko w trybach off line. Po pracy najlepiej się relaksuję przy sportowych grach. * Battlefield V. Mój ulubiony BF. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabor Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Pogrywam w Hadesa 2. Mimo, że we mnie wczesnym dostępie gra się lepiej niż w jedynkę. Polecam bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBomB Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wreszcie zabrałem się za Dziedzictwo Hogwartu i mimo średniej moim zdaniem grafiki i pewnych błędów gra się całkiem przyjemnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAKU Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Stronghold: Definitive Edition Dobrze bylo wrocic do tej gierki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan254 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No rest for the wicked.Dobra gra,oby w przyszłym roku wydali pełną wersję oraz Space Marine 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wczoraj skończone Black Ops 6 (gówno totalne), dziś skończony SUPERHOT (kozak) Oprócz tego 170h w EA FC 25 w 40 dni i ciągle rośnie 🙃🙃 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: Oprócz tego 170h w EA FC 25 w 40 dni i Lepsze duzo od 24? Bo z młodym czasem pogram, nie wiem czy kupować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Pewnie, że nie kupuj. To jest rak. Mnóstwo ludzi narzeka. No ale uzależnienie trwa od FIFA 95 więc co poradzić Jak masz zamiar grać kilka meczy na krzyż to zostań przy 24 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leven Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Fishingplanet - dopiero 8500 h w grze https://ibb.co/X36XhrB Edytowano %s o %s przez leven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghostdog Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wczoraj skończyłem Dead island 2. Taki średniak, początek był obiecujący. Końcówka trochę przynudzała. Nawet nie chciało mi się robić zadań dodatkowych. Skończyłem główną fabułę i zaliczyłem 10 misji dodatkowych. Teraz pykam sobie w Return to Monkey Island. Nostalgiczna przygoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s kingdom come deliverance mam juz prawie 300 godzin , polecam każdemu kto jeszcze nie grał i każdemu kto się odbił od tej gry na początku gdyż ja za pierwszym razem na konsoli tez sie odbiłem system walki i strzelanie z łuku mnie zmasakrowało jako starego dziadka , ale później idzie to ogarnąć wystarczy się nie zniechęcać , szczególnie ze niedługo KCD 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ostatnio ukończyłem Dragon Ball Z Kakarot i co jakiś czas pogrywam w Caribbean Legend. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Męczę AC Brotherhood. Zaczęcie tej gry od razu po przejściu dwójki było złym pomysłem. Poziom cały czas wysoki, ale lekko zaczyna nużyć. Międzyczasie odprężam się przy Dredge, interesująca gra wędkarska, z elementami horroru. Edytowano %s o %s przez abudabi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tgolik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Znowu gram w za dużo gier na raz. Gram w świetne Dragons Dogma 2, ponieważ ta gra chyba nigdy się nie kończy, na szybko przeszedłem Until Dawn (fajne), potem siadłem do Silent Hill 2. Fajnie gra się w SH 2 ale jestem dopiero w połowie a skusił mnie The Quarry i wczoraj pograłem ze 2 godzinki - gra raczej mi się spodoba. Zacząłem też Lies of P, gra mi siadła ale też rozbabrana. Generalnie mam w co grać a przede mną Stalker 2 i singiel Call of Duty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aplause Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s W ramach odpoczynku od japońszczyzny zacząłem grać w Tyranny. Mam ok 2h na liczniku i czekam aż się rozkręci ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brainq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Cod black ops6 kampania ukończony. A teraz dodatek DLC do Alana a potem wracam do Control albo RDR1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daerragh Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, aplause napisał: W ramach odpoczynku od japońszczyzny zacząłem grać w Tyranny. Mam ok 2h na liczniku i czekam aż się rozkręci ;) Jak Tyranny, to czy i Pillars of Eternity i Deadfire ograne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tgolik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 6 minut temu, brainq napisał: Cod black ops6 kampania ukończony. A teraz dodatek DLC do Alana a potem wracam do Control albo RDR1. I jak ta kampania COD'a 6? Daje radę? Z ostatnich najbardziej podobał mi się Cold War. Edytowano %s o %s przez tgolik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aplause Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, daerragh napisał: Jak Tyranny, to czy i Pillars of Eternity i Deadfire ograne? W pierwszą część Pillarsów grałem po premierze...kilka lat później znowu grałem zupełnie innym buildem (mnichem), aby spróbować czegoś innego. Ale nigdy nie było mi dane ukończyć tej gry :-( Protoplastę Pillarsów (BG1 i BG2) ukończyłem wielokrotnie, a w pillarsach coś nie pykło.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja pogrywam w New World Aeternum, przy okazji muszę skończyć RE Village, plus FF16 na konsoli, ale głównie Village i NW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się