Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, slafec napisał(a):

Wróciłem do Dark Souls 2. Kiedyś to było.. prościej, czytelniej, a nie jak teraz wygibasy i open world.

Tylko tutaj nie ubiłem tych wilków w wspaniałej zimowej lokacji i użyłem cheesa na ganksquad, w ogóle backtracking w niektórych wypadkach to jest mega patologia. 60h zajęło mi przejście zginąłem ponad 1300 razy, gdzie daje to średnio śmierć co 3 i pół minuty 😁

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano

Hellraiser.

W 4K (DLSS Q oczywiście i FG) gra wygląda ślicznie i działa przy ~150fps (bez laga na myszy i artefaktów na ekranie) ale tylko tyle.
Znudziła mnie po godzinie+. Zwrot Steam poszedł.
Może jak stanieje kupię jeszcze raz i wtedy przejdę wiedząc już jak wygląda pierwsza godzina.
Za dużo sadomaso dla mnie, nie żebym jakoś miał coś przeciwko ale oczekiwałem Outlasta a dostałem, nie wiem co w sumie. Dildo. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

To gra z Cenobitami wyszła? Kurcze jakoś w ogóle żadnej zapowiedzi nie widziałem. Będę musiał zerknąć z ciekawości. To nie jest przypadkiem jakieś multi jak Piątek 13? Z Twojego opisu wynika że nie, ale zawsze lepiej zapytać :) 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
27 minut temu, MJRegul napisał(a):

Hellraiser.

W 4K (DLSS Q oczywiście i FG) gra wygląda ślicznie i działa przy ~150fps (bez laga na myszy i artefaktów na ekranie) ale tylko tyle.
Znudziła mnie po godzinie+. Zwrot Steam poszedł.
Może jak stanieje kupię jeszcze raz i wtedy przejdę wiedząc już jak wygląda pierwsza godzina.
Za dużo sadomaso dla mnie, nie żebym jakoś miał coś przeciwko ale oczekiwałem Outlasta a dostałem, nie wiem co w sumie. Dildo. 

Trzeba było pograć dłużej, bo gra rozkręca się gdzieś po godzinie, kiedy wychodzisz z tego klubu. Mam w tym momencie 4 godziny na liczniku i świetnie się bawię. 

1551980_20261009212557_1.thumb.png.df1c057a7b53c40697acf2c39dba7a33.png1551980_20261009221206_1.thumb.png.1ce168a0c5779c48d8267f83eab71a03.png