Karro 54 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Star Wars: Outlaws również wczoraj kupiłem ,wygląda ok. Chodzi w miarę na starszym sprzęcie.Mam tez kupione Silent Hill 2 ,czeka w kolejce Edytowane 13 godzin temu przez Karro 1
Doamdor 137 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Horizon Zero Dawn Remastered S.T.A.L.K.E.R. 2 : Heart of Chornobyl
Oldman 11 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W dniu 17.11.2024 o 22:54, PepePanDziobak napisał(a): od kilku dni siedzę na quake 3 elite, ray tracing wybornie się gra to tak wygląda u ciebie? bo jesli tak to coś nie pykło, jak ktos dobrze napisał w komentarzu - to wygląda gorzej niz oryginał, ktos zapomniał włączyś zródła swiatła. 1
poszukiwaczGPU 5 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 11 godzin temu, PaVLo napisał(a): Powrót do Star Wars: Outlaws Powiem Wam, że bardzo wiele osób zraziło się opiniami "Jutubowych specjalistów" i skreśliło tą grę, a ja po ostatniej poprawce dałem jej szansę i nie mogę się oderwać. Bo widzisz - branża poszła w tę stronę, że większość gier osiąga swój "peak jakości" po kilkunastu tygodniach/kilku miesiącach. A wtedy zainteresowanie gameplayerów oraz publiczności jest znacznie niższe niż w chwili premiery.
Rekomendowane odpowiedzi