Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Star Wars: Outlaws również wczoraj kupiłem ,wygląda ok.

Chodzi w miarę na starszym sprzęcie.Mam tez kupione Silent Hill 2 ,czeka w kolejce

Edytowane przez Karro
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.11.2024 o 22:54, PepePanDziobak napisał(a):

od kilku dni siedzę na quake 3 elite, ray tracing :D wybornie się gra

to tak wygląda u ciebie?

bo jesli tak to coś nie pykło, jak ktos dobrze napisał w komentarzu - to wygląda gorzej niz oryginał, ktos zapomniał włączyc zródła swiatła.

Edytowane przez Oldman
  • Upvote 1
Opublikowano
11 godzin temu, PaVLo napisał(a):

Powrót do Star Wars: Outlaws

Powiem Wam, że bardzo wiele osób zraziło się opiniami "Jutubowych specjalistów" i skreśliło tą grę, a ja po ostatniej poprawce dałem jej szansę i nie mogę się oderwać. 

Bo widzisz - branża poszła w tę stronę, że większość gier osiąga swój "peak jakości" po kilkunastu tygodniach/kilku miesiącach. A wtedy zainteresowanie gameplayerów oraz publiczności jest znacznie niższe niż w chwili premiery. 

Opublikowano

Devil in Me. Lubię tą serię ale ta część chyba jest najsłabsza, choć jestem dopiero w  połowie. Bohaterowie jakoś mi nie leżą. Jak na razie to najlepsze w kolejności: Little Hope, Man of Medan,  House of Ashes i Devil in Me. Oczywiście ta seria nie ma startu do The Quarry czy Until Dawn.

Opublikowano

Powoli kończę wreszcie Ghost of Tsushima, wykupiłem XGP i potem będzie Hellblade 2 (jakieś inne potem), a jeszcze w międzyczasie przypominam sobie HL2 i epizody w związku z dwudziestą rocznicą gry. Graficznie się zestarzało, ale gejmplajowo to niezbyt. :D

Opublikowano (edytowane)

Wyszło spolszczenie to z chęcią wróciłem do RE4 Remake, by ograć ponownie po raz drugi ;) 

Polonizacja dodatku fabularnego też się ma pojawić, za jakiś czas. 

re4-2024-11-24-12-27-17.jpg

Przy okazji z ciekawostek: powstaje spolszczenie do Quantum Break, premiera planowana jest na przyszły rok :) 

Edytowane przez lamparcicho
  • Upvote 1
Opublikowano

Dopadło mnie VR w niskiej cenie i w końcu ogrywam Half Life:Alyx na Index, choć wiem jak przebiega fabuła. Najlepiej steruje się mi joystickiem + skoki drugim. Trochę chwieje na nogach, ale przynajmniej nie stoję jak kołek, gdy wróg się zbliża. Jeśli miałbym kupić nowy monitor lub gogle to zdecydowanie wolałbym gogle, tylko dlaczego gry muszą być rozrzucone na 3 platformy - meta,, PS5 oraz PC...

Opublikowano (edytowane)
W dniu 23.11.2024 o 14:33, Kakarotto napisał(a):

Powoli kończę wreszcie Ghost of Tsushima, wykupiłem XGP i potem będzie Hellblade 2 (jakieś inne potem), a jeszcze w międzyczasie przypominam sobie HL2 i epizody w związku z dwudziestą rocznicą gry. Graficznie się zestarzało, ale gejmplajowo to niezbyt. :D

GoT ja odpadlem. Jak bedzie w mega promce na PC to kupie.

Jak masz XGP to pamietaj ze Indiana Jones wychodzi w grudniu....

W dniu 22.11.2024 o 10:44, KamcioGF napisał(a):

@AndrzejTrg Origins bardzo mnie wciągnęło a odyssey skończyłem dwa razy ale coś jest w tej Valhalli nie tak, że odechciewa się grać w połowie. Może fabuła? Poprzedniczki też nie miały jakiejś wybitnej historii ale był jakiś cel, a po prostu podbijanie kolejnych regionów to trochę mało. System progresu postaci też jest mało czytelny, ciężko zlootować jakieś dobre wyposażenie a w sklepach pustki i tak jak dostałem na start jakieś złote elementy zbroi to je po prostu ulepszyłem z zasobów dodałem runy i tyle. Dodatkowo granie wikingiem i jakiekolwiek skradanie nie idzie ze sobą kompletnie w parze.

Ja Valhale przeszedlem dwa razy. Wyczyscilem mape na 90%-95%.

Moj problem z AC:V jest taki ze AC:origins mogles na spokojnie odchaczac lokacje i questy i przechodzic dalej.

W Valhalii masz napackane lokacjami jak w Odyssei. Origins mialo idealny rozmiar mapy i liczbe lokacjii.

Edytowane przez Roman_PCMR