Ja mam sytuację w rodzinie. Wujek wybudował duży piętrowy dom. To są w zasadzie 2 mieszkania - piętro jest kopią parteru z własną łazienką, kuchnią tylko wspólna klatka schodowowa, z przedpokojem i piwnica. Możesz siedzieć cały dzień i się nie spotkać a nawet drzwi na klucz wstawić z klatki Piętro wiele lat stało niedokończone i robiło za strych/graciarnię, bo się we czwórkę mieścili na parterze, po ślubie zamieszkał tam starszy syn dopóki nie skończył własnego domu, potem zamieszkał młodszy kuzyn też już po ślubie z rodziną. I jak z nim gadałem, to mu tam w zasadzie źle nie było i mógłby zostać, ale dom stary, budowany na przełomie 80 i 90, pal licho estetykę, ale żeby go dobrze docieplić i doprowadzić do standardów to trzeba generalny remont, zwłaszcza dachu. A wujek miał swoje wizje, kuzyn swoje, obaj uparci, ostatecznie zdecydował się postawić własny dom z teściem. Tyle, że oni (kuzyni) w zasadzie mieszkają obok siebie, naprzeciwko wujka, więc mają "best of both worlds", bo u siebie się rządzą pod własnym dachem, a dzieci do dziadka i tak blisko podrzucić. Tylko odkąd zmarła ciotka wujek został sam w pustym dwupiętrowym domu.
Zasilacz to Lian Li EDGE EG.
Fajne mają przewody te zasilacze, już z grzebieniami.
No i rozwiązaniem z hubem USB wbudowanym w zasilacz też dobry pomysł, nie walają się kable na froncie.
Rekomendowane odpowiedzi