lukadd 2 915 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Jak dali trailer to chyba nie będzie dalszej obsuwy Giera ogólnie na pewno będzie kozak jak to od R, ale jak dla mnie to za dużo czułości w tym trailerze, a za mało brudu 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Nowe konsole chyba szybciej niż myślimy Edytowane 6 Maja przez ODIN85
catheriann 1 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja sporo info i screenów na https://www.rockstargames.com/VI (jak się uda dostać na stronkę) 1
Fatality 656 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja PS5 pro to najwyzej w 720p odpali to w 60 fpsach. Czekamy na PC.
j4z 943 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 10 minut temu, lukadd napisał(a): Jak dali trailer to chyba nie będzie dalszej obsuwy Giera ogólnie na pewno będzie kozak jak to od R, ale jak dla mnie to za dużo czułości w tym trailerze, a za mało brudu Przesunęli premierę, więc na otwarcie łez dali trailer. Spodziewałem się.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Jest dopisek " Captured on PS5" Trailer spoko ale w sumie nic nowego w stosunku do pierwszego trailera. 2
Little Sun 61 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Jak na taki hype to tak średnio bym powiedział.
Pavel87 703 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Graficznie mega, widać dbałość o detale. PS5 odpali to tylko w "streamingu" Ale i tak na PC poczekam ze dwa latka pewnie Ciekawe czy w tym roku wrzucą jeszcze jakiś gameplay Edytowane 6 Maja przez Pavel87
lukadd 2 915 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Jakby to Klocuch powiedział, to bedzie taka gra dobra dla 40+ latków całkiem 2
Phoenix. 4 730 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja https://www.ppe.pl/news/369166/70-grafik-pokazujacych-swiat-postacie-klimat-i-detale-z-gta-6-gra-wyglada-niesamowicie-pod-kazdym-wzgledem.html 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Ogra się pomiędzy 2028, a 2029 rokiem. Teraz czekam na GTA IV Remastered, moja ulubiona część. 1 1
sideband 1 781 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 16 minut temu, lukadd napisał(a): Jakby to Klocuch powiedział, to bedzie taka gra dobra dla 40+ latków całkiem Wiek nie ma nic do rzeczy mnie tam żadna GTA nie podeszło i prędzej zagram w Remake Max Payne 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Nadejdzie premiera to kopary opadną jak gra zaliczy downgrade graficzny(choć gorzej niż GTA V czy RDR2 nie będzie wyglądać, a one wyglądały dość fajnie) przypominać chyba nie trzeba jeszcze dostaniecie zawrotne 30 fps na ps5 pro z dropami do 15 to będzie dopiero wesoło Edytowane 6 Maja przez AndrzejTrg 2 1 2
michaelius33 354 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Na series S to chyba będzie chodzić w 640x480p
Kris194 4 720 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) 56 minut temu, Dominix napisał(a): Jakość animacji mnie niemal dosłownie wyrwała z butów Edytowane 6 Maja przez Kris194 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 27 minut temu, lukadd napisał(a): Jakby to Klocuch powiedział, to bedzie taka gra dobra dla 40+ latków całkiem Dużo grubasów. Nie tego oczekuję od gier 1 6
Kris194 4 720 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Czuć, że to będzie inne GTA niż wszystkie ale mam wrażenie, że drugiego RDRII czyli GTA skierowanego do konkretnego odbiorcy niestety nie dostaniemy.
Stjepan 2 379 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 20 minut temu, michaelius33 napisał(a): Na series S to chyba będzie chodzić w 640x480p Czyli powrót do grafiki z GTA 1, London 1969. London 1969 też bym chciał kiedyś w 3D, szalone lata 60 w UK, tam to by się działo, mini spódniczki, beatelsi, The Rolling Stones itd. 2
Reddzik 2 777 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Hm, tak sobie, niby fajnie, ale czekam na trailer faktycznego gameplayu, najlepiej jakiś gameplay, by widzieć stan faktyczny, a nie "filmowy" gry. Nie mam hype na grę, interesuje mnie aspekt techniczny tejże gry, czy będzie to jakiś przełom czy nie. 1
wamak 332 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 16 minut temu, ODIN85 napisał(a): Dużo grubasów. Nie tego oczekuję od gier Jest realistyczna na dzisiejsze czasy w USA. Też wolałbym popatrzeć w grze na szczupłe laski.
Kakarotto 730 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 19 minut temu, ODIN85 napisał(a): Dużo grubasów. Nie tego oczekuję od gier Będzie łatwiej w nich Spoiler trafić. 2 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Szczególnie, że niektórzy nie lubią strzelać używając kontrolerów, więc będą mieć łatwiej, tzw cheat
ODIN85 3 503 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Ale autoaim i tak się ustawia na głowę a nie brzuch
Rekomendowane odpowiedzi