samsung70 210 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Godzinę temu, Kris194 napisał(a): Zwalnianie weteranów podczas kończenia największego projektu jaki ta branża kiedykolwiek widziała to nawet nie strzelanie sobie w stopę tylko walenie z armaty w głowę. Kolejny dowód na to, że korpo (szczególnie te notowane na giełdzie) jest w stanie zniszczyć wszystko... brzmi ciekawie, zastanawiam się co tam się dzieje naprawdę w tym R* 1
oldfashioned 464 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Takie posty czesto sa mocno podkrecone. Dodatkowo dramaturgii dodaje fakt ze forum zweryfikowalo ze gosc jest faktycznie pracownikiem, tylko... to nie weryfikuje nic z tego co napisal Nie bronie korpo, bo moze jest 1:1 jak ten gosc napisal, ale tacy ludzie zawsze sie lubia wybielac, albo z drugiej strony > poczuc waznymi kolorujac historie. Dzielcie takie rewelacje na 2 jak nie 3.
maxmaster027 887 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 4 godziny temu, kanon7 napisał(a): Przecież to już jest drugi raz przesunięcie. To masz wersja dla Ciebie "Spokojnie skoro raz przesuneli przesuna i drugi raz i trzeci raz.
Kris194 4 720 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Ale to będzie piękna katastrofa Jak odszedł Dan to można było się spodziewać, że dzieje się coś niedobrego ale jak do tego dołączył Michael Unsworth to zobaczyliśmy już jawny zwiastun tego co nadchodzi czyli początek końca.
samsung70 210 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 2 minuty temu, Kris194 napisał(a): Jak odszedł Dan to można było się spodziewać, że dzieje się coś niedobrego ale jak do tego dołączył Michael Unsworth to zobaczyliśmy już jawny zwiastun tego co nadchodzi czyli początek końca. hej a gdzie jest Dan Houser teraz? czym się zajmije, robi przy jakiejś AAAA produkcji czy może poszedł w mobilki?
Kris194 4 720 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) 3 minuty temu, samsung70 napisał(a): hej a gdzie jest Dan Houser teraz? czym się zajmije Założył własną firmę i pracuje nad wieloma projektami, ani jeden z nich to "mobilki" https://en.wikipedia.org/wiki/Absurd_Ventures Edytowane 7 Listopada przez Kris194
ODIN85 3 502 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Godzinę temu, samsung70 napisał(a): brzmi ciekawie, zastanawiam się co tam się dzieje naprawdę w tym R* Walka o kasę a co ma się dziać. Firma jak każda inna.
oldfashioned 464 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Beda dodwali do 5070 i 5080 super na premiere.
Vulc 2 191 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Na szczęście nie mam mega ciśnienia na ten tytuł, więc "przesuwka" nie robi mi żadnej różnicy. Co do powyższej, cytowanej wypowiedzi, podchodziłbym jednak z dystansem. Raz, gościu jest ze związków, dwa, wypowiedź wygląda na mocno podkoloryzowaną i emocjonalną. Dodatkowo zwalnianie ludzi na zwolnieniu lekarskim nawet w UK musi być odpowiednio uzasadnione, tym bardziej w przypadku "paternity leave" (urlop ojcowski). Z drugiej strony nie jest to też nic niespotykanego dla wielkich korporacji, krawaciarze nigdy nie słynęli z subtelności.
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 4 godziny temu, Kris194 napisał(a): Ja wątpię, że to kwestia Hindusów. Po prostu tak to wygląda jak pracownika trzeba traktować jak pracownika a nie niewolnika. Dobiliśmy zwyczajnie do ściany jeśli chodzi o rozmach z jakim gry są tworzone. Nie no, ja się tak śmieję tylko i skojarzyło mi się jak u mnie robią, to przesunięcie jest naturalną koleją rzeczy 🙂 Wiem że to jest ogromny projekt i ogromne są oczekiwania wobec niego, i jak już ktoś wyżej napisał lepiej kilka razy przesunąć, niż wydać bubla i zbierać nienawiść graczy. 3 godziny temu, Iri napisał(a): A może mają inny chytry plan? Wydamy grę w listopadzie ,a tu nagle bum gra pojawi się jednak nieoczekiwanie w maju? Przedłużyli o 6 miesięcy i zaczęło wrzeć, pomyślcie sobie jakby w kwietniu poinformowali znowu ,że premiera odbędzie się jednak w maju. Byłby jeden wielki szał. Marketing by na to nie pozwolił, ta cała otoczka przed premierą to są również wielkie pieniądze i żeby tak ludzi wwuja zrobić to raczej by im się czkawką obiło i poważny wydawca by takiego manewru nie wykonał.
TmK 91 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 3 godziny temu, Iri napisał(a): Wydaje się to być absurdalne, poziom wku...nia sięgnąłby zenitu. Przecież identycznie było z RDR2 które było przekładane chyba 3 razy. Nic nowego dla Cockstara.
VRman 2 640 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Dokładnie tak. Tylko nie znający historii oczekiwali czegokolwiek innego. Zbanowali mi konto, bo się weeb newsman obraził za nazwanie go weebem, przez co teraz nie mogę znaleźć, ale już ze 4 lata temu pisałem na gównoportaliku o grach, że od daty jaką podadzą oficjalnie miną ze 2 lata bo będzie kilka opóźnień. Przy pierwszej obsuwie też pisałem, że na bank nie będzie ostatnią. Edytowane 7 Listopada przez VRman
JeanPepin 333 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Biorąc pod uwagę historię to chyba ostatnia obsuwa była, ale może napiszą nową historię
VRman 2 640 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Może niepotrzebnie założyłem, że na forum PC ludzi interesuje wersja PC. Tak, konsolowe OFICJALNIE miały tylko jedną, ale do tego dodałbym nieoficjalną obsuwę, bo na PC GTA sobie lubią wychodzić sto lat za .. y.. konsolami.
kanon7 599 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 4 godziny temu, maxmaster027 napisał(a): "Spokojnie skoro raz przesuneli przesuna i drugi raz i trzeci raz. Cytat: "Szef Take-Two Strauss Zelnick uspokaja fanów i zapewnia, że to ostateczna data premiery GTA 6" Jestem uspokojony uff 2
Sobtainer 67 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Jak dadzą RDR3 z powodu tego przesunięcia premiery, to mogę im nawet preorder już kupić
lukadd 2 912 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada RDR3 jak wyjdzie to jeszcze pewnie minimum z 5 lat
oldfashioned 464 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada No to postanowione, GTA6 na premiere 5080 Super RDR3 na premiere 6080 Super
raul_ole 153 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Rockstar zwolnił pracowników są protesty https://uk.news.yahoo.com/edinburgh-rally-calls-gaming-firm-180527975.html Edytowane 7 Listopada przez raul_ole 1
galakty 3 324 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Jeśli zwolnili ludzi z UK to trzeba to uznać za zaletę, nie wadę. 1
Wu70 739 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 10 godzin temu, Kabor napisał(a): Ale wy wiecie, że jak gra wyszła by w maju to spokojnie możecie ją kupić i ograć na święta. Wiecie? Można też za 2 lata na PC, nikt tego nie sprawdza Ale też ich trochę rozumiem, ogrywanie gry na premierę a potem udział w premierowym temacie na forum to prawie jak dodatkowe granie
Rekomendowane odpowiedzi