Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

ale pod jakim względem? jakaś wybitna fabuła? mechaniki nigdy wcześniej nie widziane w grach? grafika na poziomie niewidzianym jeszcze na naszej planecie? gameplay który ścina z nóg? 

Chyba swoboda i jakość wykonania miasta które jest miejscem, gdzie gra się dzieje.

Ilosc detali itd.

Np miasto w CP2077 do tego z GTA wypada bardzo średnio.

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

Ja też nie grałem, w sensie nigdy nie ukonczylem, ale rozumiem fenomen tej gry.

Kiedyś lubiłem to odpalać, wpisywać kody i robić ogień.

a czyli rozjeb? a to rozumiem, kolega włączał tylko po to by rozjeżdzać ludzi i uciekać przed policją. ale żeby z takiej hecy robić takie wielkie halo, to chyba przesada.

Opublikowano (edytowane)

Grałem w GTA 3, czy SA ale tylko z trainerem, odpalałem 5* i jazda z policją i wojskiem- czołgi itd, nigdy nie przeszedłem fabuły. Nie wciągnęła mnie ale klimat ulicy, jazda samochodem i rozróba na mieście to lubiłem:wariat:

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
Teraz, Reddzik napisał(a):

Grałem w GTA 3, czy SA ale tylko z trainerem, odpalałem 5* i jazda z policją, nigdy nie przeszedłem fabuły. Nie wciągnęła mnie ale klimat ulicy, jazda samochodem i rozróba na mieście to lubiłem:wariat:

witam w klubie :) w sumie z niczego innego GTA nie pamiętam, poza ucieczkami przed policją i rozwałką. 

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

witam w klubie :) w sumie z niczego innego GTA nie pamiętam, poza ucieczkami przed policją i rozwałką. 

Takie granie to nie granie, kuzyn skończył GTA 5 na moim starym kompie, który mu dałem Xeon na s1155 i RX 570 8GB, był zadowolony z gierki. Ja zaś do dziś nie odpaliłem nawet dla tej zabawy, bo to było dawno temu kiedy miałem takie "odwalone" i to lubiłem. 
Może dam szansę GTA 5 jak znajdę czas i chęci.  

• Upvote 1
Opublikowano

Moim zdaniem GTA 6 dzis będzie ciężko zrobić wrażenie jak kiedyś, czasy się zmieniły, od "5" powstało dużo nowych i ciekawie rozbudowanych gier.

Moim zdaniem R* miał przed sobą mission impossible.

Dlatego wydaje mi się ze ostatecznie dla wielu to będzie wielkie rozczarowanie.

Opublikowano

Zależy jakie mieli oczekiwania. 

To samo będzie z Half Life 3, niech lepiej nigdy tego nie wydadzą i zostawią ten tytuł w strefie fantazji, bo jak wyjdzie to będzie ostre jebnięcie i jeden wielki krzyk rozpaczy wynikający z nierealnych oczekiwań, które narastały od lat. 

Opublikowano (edytowane)

To znaczy że każdy gra w to co lubi. I że nie ma gier idealnych.

Jakby były to bym ją skończył i zachwalał, a od graczy miałaby 100/100. 

Ale spoko gra pewnie jutro wykręci kosmos w pre-orderach, a Wy zrobicie po premierze 200 stron w 2 tygodnie. 

O kurde zapomniałem, ona nie wychodzi na PC xD 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Więc co to znaczy, DLA WIELU? %-)

Claire Obscur - User score - 9,5/10 (najwyższa ocena na całym Meta)

Based on 26,417 User Ratings

No popatrz, a sporo osób go tu jechało. Nie znają się! 

Ale Wokulski i Musialik się prują w temacie tej gry. News za newsem :D 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano (edytowane)

5 minut temu, Kadajo napisał(a):

W minecraft czy fortnite tez gra wielu graczy, a jednak nie stoją wysoko na naszych listach :E

I nie mają też tak wysokich ocen. Ale spoko, rozumiem, że gra może być dla niektórych zbyt nużąca, ja takie gry uwielbiam rdr2 kcd 1,2.

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja kupiłem tylko 4 odsłonę (jak zmodernizowałem kompa). W części do I do VC grałem na piratach. V ograłem pożyczoną. Najmilej wspominam VC ze względu na klimat. III to był przeskok graficzny. Lubiłem też dwie pierwsze części za te małe samochodziki i szybka akcję. Nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem GTA, zawsze oczekiwania były duże, a potem okazywało się, że to tylko dobra gra a ten świat wcale nie jest taki pełen niespodzianek i wypełniony masą aktywności. Nawet ostatnio myślałem aby ponownie przejść V na PS5 ale mi się nie chce.

Opublikowano
22 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

nie kumam kompletnie całego tego hype'u na tą grę

21 minut temu, Reddzik napisał(a):

Ja też nie kumam

Kumacie kumacie, dlatego co kilka stron was tak ciągnie żeby napisać że te gta to w ogole was nie interesuje ;)

To jest właśnie ta magia premiery tej klasy, zagrasz czy nie (nie ma gier dla każdego) to i tak ciągnie do tego wydarzenia :D

Bo dlaczego to wyjątkowe gry to przecież każdy wie a jak nie to w internecie jest mnóstwo materiałów na ten temat.

• Upvote 3