Kris194 5 038 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Ojej, czyżby szambo wybiło? Nie wiem kto odpowiada za ten cyrk, który widzimy ale zdecydowanie nie bardzo wie co robi.
azgan 1 825 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 4 godziny temu, KamcioGF napisał(a): 4 godziny temu, samsung70 napisał(a): na co patrzymy?> 4 godziny temu, KamcioGF napisał(a): U góry to NFS Heat z 2019r. Nieźle ktoś odwzorował ss. 20 godzin temu, areczek1987 napisał(a): https://ithardware.pl/aktualnosci/gta_6_wyglada_zbyt_dobrze_eksperci_rockstar_nie_pokazal_grafika_ps5_xbox-52028.html
GordonLameman 10 159 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Godzinę temu, Kadajo napisał(a): Bo dla większości jest oczywiste ze nie mówimy o własności intelektualnej tylko o własności fizycznej nośnika. Tylko ty próbujesz błyskać Weź. I tak nie odróżniasz tych pojęć więc o co się ciskasz? Godzinę temu, Kadajo napisał(a): Ale wybaczam twoje prawnicze zboczenia Ja wybaczam tkwienie w 1999
samsung70 364 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca ale jest spina... jeśli na każdym forum i innym medium się tak kłócą to niezłe meocje wzbudza to cale GTA.
ODIN85 4 866 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Jak wyjdzie to będzie płacz że jak można grać w 30fps Edytowane 25 Czerwca przez ODIN85
azgan 1 825 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Jak wyjdzie to będzie płacz że jak można grać w 30fps Chyba 60 🤨🤔?
GordonLameman 10 159 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Jak wyjdzie to będzie płacz że jak można grać w 30fps I jeszcze 5-10 osób piszących „nie wiem o co chodzi z tą grą, kompletnie mnie ona nie interesuje!” 4
ODIN85 4 866 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Zawsze tryb Jakość 1 minutę temu, azgan napisał(a): Chyba 60 🤨🤔? . 1
j4z 1 816 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 58 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): To jest dokładnie ten sam patent, co ze sprzedawaniem płyt z grami na konsolach. Tak się dzieje, wszyscy tak robią, ale... w świetle prawa - nie możesz! O! Czyli to też piracenie! Dziękuję. Nie wiedziałem. Ha tfu na złodziei!
Totek 992 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 3 minuty temu, samsung70 napisał(a): ale jest spina... jeśli na każdym forum i innym medium się tak kłócą to niezłe meocje wzbudza to cale GTA. Ale o co się spinać. Gra wyjdzie, preordery macie, tylko cierpliwie czekać. Jak by nie było ciągle ludzie będą szukać dziury w całym. Sami tworzą sobie historie z krypty opierając się na "wydajemisię". U mnie zero spiny, wezmę preoder po trailerze i bajka. Gra będzie i tak spoko 1
oldfashioned 821 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca gta6 na premiere na ps5pro bedzie wygladalo tak jak cp na premiere na ps4. ;] 1 2
azgan 1 825 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Zawsze tryb Jakość . A nie miało być tutaj tylko jednego ale za to w 60?
j4z 1 816 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 5 minut temu, oldfashioned napisał(a): gta6 na premiere na ps5pro bedzie wygladalo tak jak cp na premiere na ps4. ;] Zapomniałeś dodać: "wydaje mi się", a wydaje ci się źle.
samsung70 364 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 10 minut temu, oldfashioned napisał(a): gta6 na premiere na ps5pro bedzie wygladalo tak jak cp na premiere na ps4. ;] ale dowaliles ziomek....
oldfashioned 821 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Gra robiona ponad 13 lat, ma wyjsc za 5 miesiecy - a do tej pory... 0 GAMEPLAYU, nawet z PC. Hiccup na start jak z cyberpunkiem jest bardzo mozliwy (: 1
j4z 1 816 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Wygląda, jakbyś zupełnie nie wiedział, co się dzieje w tej branży.
slafec 65 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca @JeRRyF3DSony, Nintendo czy inni duzi wydawcy z pewnością przeprowadzili takie kalkulacje i jak widać niewiele się zmieniło. Na wersjach cyfrowych zarabiają najwięcej i z tego powodu od lat pudełka są obrzydzane, ale jeszcze nie było śmiałka, który podjąłby radykalne działania i je utrzymał. Alan Wake 2 też miał być tylko cyfrowy. Miłośników pudełek jest zbyt dużo (zwłaszcza w okresie premiery)
j4z 1 816 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Pierwszy gameplay piątki wyszedł dwa miesiące przed premierą gry.
ODIN85 4 866 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) 14 minut temu, oldfashioned napisał(a): Gra robiona ponad 13 lat, ma wyjsc za 5 miesiecy - a do tej pory... 0 GAMEPLAYU, nawet z PC. Hiccup na start jak z cyberpunkiem jest bardzo mozliwy (: To nie ma znaczenia w jakim stanie to będzie na premierę. Średnia ocen i tak będzie ponad 90 procent. Edytowane 25 Czerwca przez ODIN85 1
j4z 1 816 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Jak już mówiłem, rockstar to nie są inne studia. 1
oldfashioned 821 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 7 minut temu, j4z napisał(a): Wygląda, jakbyś zupełnie nie wiedział, co się dzieje w tej branży. Za to Ty swietnie wiesz. I jak ta piatka smigala na konsolach wtedy? Spadki do 20 fps'ow to byl standard. Zdejmij kolorowe okulary.
j4z 1 816 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 4 minuty temu, oldfashioned napisał(a): Za to Ty swietnie wiesz. I jak ta piatka smigala na konsolach wtedy? Spadki do 20 fps'ow to byl standard. Zdejmij kolorowe okulary. Załóż okulary i popatrz sobie na YT jak działał i jakie bugi miał CP. Porównać GTA do tego syfu to trzeba mieć wyobraźnię. xd 1
Rekomendowane odpowiedzi