Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było parę sekund w trailerze nr 2:E

4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

A był pokazany jakiś gameplay, żeby można było w ogóle dyskutować jak w to się gra? Mówimy o faktach czy o wróżbicie Macieju? 

Bo według Claude'a:

image.png.7f15c1365e2edf94615c22e3e93018c2.png

.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Typowe Gta a jak są jakieś większe nowości to się o nich dowiesz po premierze.

W skrócie to brum brum,pif paf...

Typowe GTA - czyli faktów nie ma żadnych, tylko jest - jak to sam określiłeś - "pierdoły z neta co są teraz wszędzie".

I tak to się kręci... 

• Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

Typowe GTA - czyli faktów nie ma żadnych, tylko jest - jak to sam określiłeś - "pierdoły z neta co są teraz...

Tak tylko gadasz, a jakby była Nier Automata 3 to byś pierwszy poleciał kupić w ciemno, żeby samemu zobaczyć, czy jest fajna.😉

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, tgolik napisał(a):

Tak tylko gadasz, a jakby była Nier Automata 3 to byś pierwszy poleciał kupić w ciemno, żeby samemu zobaczyć, czy jest fajna.😉

Nie bardzo rozumiem co ma jedno wspólnego z drugim. Oba Niery ograłem, oba bardzo cenię, to naturalne że stałbym pierwszy w kolejce po Niera 3. 

GTA V kupiłem na fali hajpu premierowego, pograłem parę godzin, gra mnie totalnie wynudziła, wywaliłem z dysku i nigdy więcej jej nie zainstalowałem. Jakiej formuły GTA VI Rockstar by nie zaproponował, i tak nie kupiłbym, bo ten typ gier mi nie odpowiada. Podobnie przejechałem się na RDR2, gdzie mi wrzucano chłopie rpg dekady itd. więc ostatecznie kupiłem - skończyło się na 10-12h i ogromnym rozczarowaniu, ale zdaję sobie sprawę że jestem w mniejszości.

Gry od Rockstara to chyba po prostu nie jest my cup of tea, gdzie z kolei gry od RED'ów to jest dokładnie to co lubię. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
4 godziny temu, Wu70 napisał(a):

Jak przygarnęli 100mln$ za deal z netflixem o kilka godzin(!) ekskluzywności to nie ma o czym mówić, świat zwariował :wariat:

Przy przychodach na poziomie blisko 50 mld $ to te 100 mln to drobne na imprezę. Majątek samego prezesa Netflixa jest szacowany na 6,6 mld $ :E

Opublikowano
20 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Siedzę w tym topicu dla beki, nigdy nie planowałem jej kupić i zawsze byłem szczery w tym temacie. Są gry które kupie i które mogę rozważyć, ale GTA VI nigdy nie znajdzie się na tej liście. Na netflixie nic mi dziś nie wyskoczyło, na YT nic mi też nie wyskoczyło, na kilku portalach też mi nic nie wyskoczyło, tylko oczywiście na PPE jak zawsze 3 newsy na wejściu na głównej. 

Poza tym forum to ja nic o GTA6 nie widzę, nikt nie rozmawia ze znajomych, totalna pustka. 

• Like 1
Opublikowano

Bez przesady, klasyczne naganianie, bo przecież Netflix też chce na tym zarobić. Ostatnie zdanie zgodne z prawdą mniej więcej, raczej wszyscy będą chcieli to zobaczyć, nawet osoby których niekoniecznie to interesuje. ;)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

To się gość pomylił...mam netflixa, a nawet nie wiem kiedy trailer wychodzi 🙂 mimo tego że zainteresowanie tą grą jest u mnie bardzo słabe, to im więcej pierdzielą o niej dookoła, to mnie jeszcze większe obrzydzenie do tego tytułu dopada.

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
17 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

To się gość pomylił...mam netflixa, a nawet nie wiem kiedy trailer wychodzi 🙂 mimo tego że zainteresowanie tą grą jest u mnie bardzo słabe, to im więcej pierdzielą o niej dookoła, to mnie jeszcze większe obrzydzenie do tego tytułu dopada.

Spoko, tyle że nadal jesteś w zdecydowanej mniejszości. ;) Większość ludzi zerknie z czystej ciekawości o co tyle krzyku. 

Opublikowano
11 minut temu, Vulc napisał(a):

Spoko, tyle że nadal jesteś w zdecydowanej mniejszości. ;) Większość ludzi zerknie z czystej ciekawości o co tyle krzyku. 

Jestem graczem od dzieciaka i tego trailera na Netflix nie mam zamiaru włączać xD 

Poczekam na gameplay. 

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, galakty napisał(a):

Jestem graczem od dzieciaka i tego trailera na Netflix nie mam zamiaru włączać xD 

Poczekam na gameplay. 

Spoko. Kompletnie nic to nie zmienia w kontekście tego co napisałem.

Opublikowano
30 minut temu, galakty napisał(a):

Poczekam na gameplay. 

To nie bedzie zaden trailer tylko pokaz rozgrywki i szczegolowe omowienie kluczowych rzeczy w grze. 

4 minuty temu, Vulc napisał(a):

Spoko. Kompletnie nic to nie zmienia w kontekście tego co napisałem.

A pozniej ci sami ludzie co tu najwiecej sie bronili beda to i tak ogladac z ciekawosci :hihot: