Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę to na stronie są do pobrania dwa filmiki HYPERCAR PART 2. Możliwe ,że to błąd strony. Nie mogę tego pobrać... cały czas wywala błąd 504. 

leek.thumb.png.c5800214a72796cf647fa50a92695b48.png

• Sad 1
Opublikowano

Mam nadzieję ,że jednego dnia zaśpi. 8:E Najszybszy sposób żeby uciąć mu wyjście to wypuszczenie gry już teraz... nie muszę chyba mówić ,że najlepiej od razu także na PC. :D

Opublikowano
24 minuty temu, Fatality napisał(a):

uderzenia losowego NPC'a i animacje uderzenia, reakcji uderzonego (np. włosy). Pierdoła, ale widać, że w wersji ~2 lata przed premierą tak to wygląda :salut:

To nie jest build z początku 2025r, skąd to w ogóle wziąłeś, widziałeś kiedyś grę którą można ograć od początku do końca 2 lata przed premierą? Która ma wszystkie animacje, tekstury, dźwięki, która nie ma problemów z wydajnością, nie jest zabugowana od góry do dołu i w ogóle wygląda na skończoną grę? I co oni by niby przez te 2 lata robili?

Dajcie spokój, to co wyciekło to jakaś końcowa beta która jest bardzo blisko tego co zobaczymy w wersji 1.0

• Upvote 3
Opublikowano
4 godziny temu, Blacktiger napisał(a):

proszę

Te poprzednie filmiki jakoś nie zrobiły na mnie mega wrażenia, ale na tym ten świat wydaje się bardzo szczegółowy i na PC i dobrych detalach będzie opad szczęki :D 

Swoją drogą 
image.thumb.png.5b76dde850b8b22ed2c5dca07e5dbbb1.png

"No laughing at dancers

Your daughter might work here." - dobry smaczek, stary dobry Rockstar :E 

• Haha 2
Opublikowano
31 minut temu, GTM napisał(a):

To nie jest build z początku 2025r, skąd to w ogóle wziąłeś, widziałeś kiedyś grę którą można ograć od początku do końca 2 lata przed premierą? Która ma wszystkie animacje, tekstury, dźwięki, która nie ma problemów z wydajnością, nie jest zabugowana od góry do dołu i w ogóle wygląda na skończoną grę? I co oni by niby przez te 2 lata robili?

Dajcie spokój, to co wyciekło to jakaś końcowa beta która jest bardzo blisko tego co zobaczymy w wersji 1.0

Opieram się na tym co ujawnił leaker. Wersja ze stycznia 2025. Nie wiadomo ile tam jest niedorobione, ile nie. Widać po niektórych materiałach że niektóre części mapy nie mają tekstur praktycznie. Do tego dolicz sobie dopracowywanie świata, optymalizacji, misji pobocznych. 

Pierwotnie zakładali maj 2026 więc na początku 2025r myśleli, że się wyrobią... jednak nie wyrobili.

Opublikowano

Ogólnie pierwszy termin jaki podał Rockstar wydania tej gry to był 2025 rok, ale bez konkretnego dnia i miesiąca. 

Więc build jak najbardziej może być z 2025 roku czy nawet jego początku. Rockstar dużo czasu poświęca na doszlifowywanie i optymalizowanie zanim wyda. Dla tego też przesuwane terminy były.

Opublikowano (edytowane)

Chyba trzeba sobie odpuścić to oglądanie już. Za dużo tego, lepiej samemu eksplorować i poznawać smaczki gry, mając już finalny build jak będzie wydany.

Edytowane przez lukadd
Opublikowano
1 minutę temu, lukadd napisał(a):

Chyba trzeba sobie odpuścić to oglądanie już. Za dużo tego, lepiej samemu eksplorować i poznawać smaczki gry, mając już finalny build jak będzie wydany.

Też mi się wydaje ,że trzeba postawić jakąś granicę. Ja dostałem to co chciałem, odpadające koła i bajera ,a resztę sam zweryfikuję dogłębnie. :D