Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, TheMr. napisał(a):

A mi to prędzej odbiera klimat, bo wtedy mam w głowie że gram w jakiś chiński podrobiony świat gdzie wszystko wygląda niby podobnie ale z inną nazwą. Parodii nie wyczułem od I części, no ale cóż. 

jesteś jednostką, inni cieszą się GTA popijając pissweizera :)

Edytowane przez samsung70
Opublikowano
2 godziny temu, samsung70 napisał(a):

hmmm, bo tak na prawdę to nie było żadnego posta od tych mongołow, że gra została ozłocona... 

o czym Ty gadasz? kto CI wrzuci jakiś build do grania?  po co się tak sam nakręcasz? 

jakby tak zrobili, i każdy kto ma PC, kupił wersje na konsole bo MUSI bo nei ma wersji PC, a po 2 msc by wyszła wersja PC to byłby taki skowyt, że doszlobyu do atakow na siedziby Rockstar, więc to co mówisz się nigdy niewydarzy 

Nie mówię ,że Rockstar to zrobi. Czytaj z zrozumieniem... zrobi to osoba na którą wpływu nie mają i czy to się komuś podoba czy nie. Jeśli cyberleek nie popycha farmazonów i faktycznie ma grę w wersji na PC to jest to wysoce prawdopodobne. Oznajmił ,że nie wrzuci teraz bo zepsuł by zabawę wielu graczom. Gdy rynek będzie już nasycony grą wydaną na konsola to nastąpi kolejna krucjata. Dlaczego Rockstar miałby odpowiadać za wrzucenie wersji na PC po premierze? Siła wyższa... :)

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Michaelred napisał(a):

Jak to faktycznie będzie jak mix RDR2 z GTA IV to ja chyba podziękuję. Oni silnik chociaż ruszyli, czy to dalej wszystko jak ze starych konsol + lepsze tekstury?

Widziałeś chociaż wycieki filmików z miejsc gdzie wygląa jak ma wyglądać? Gołym okiem widać, że niektóre miejsca są niedopracowane. A niektóre, tak dobrze że żadna gra się nie zbliży w ciągu kilku kolejnych lat. A to wersja konsolowa, więc można zakładać, że na PC będzie podrasowane.

Poza tym z wycieków widać za mało. To urywki po ok 1min

Edytowane przez Fatality
Opublikowano

Chyba już większość widziałem. W sumie nie wiem czego miałem się spodziewać, ale jak narazie wielkiego efektu WOW to dla mnie nie ma. Na premierę GTA V specjalnie kupiłem konsole, a teraz to czuje, że mogę sobie spokojnie poczekać aż gra się pojawi na PC :)

• Haha 2
Opublikowano
50 minut temu, Michaelred napisał(a):

Jak to faktycznie będzie jak mix RDR2 z GTA IV to ja chyba podziękuję. Oni silnik chociaż ruszyli, czy to dalej wszystko jak ze starych konsol + lepsze tekstury?

Konie mają być?:hmm:

Opublikowano
2 godziny temu, Michaelred napisał(a):

Chyba już większość widziałem. W sumie nie wiem czego miałem się spodziewać, ale jak narazie wielkiego efektu WOW to dla mnie nie ma. Na premierę GTA V specjalnie kupiłem konsole, a teraz to czuje, że mogę sobie spokojnie poczekać aż gra się pojawi na PC :)

Przecież na PC premiera została przesunieta :E

Opublikowano (edytowane)

Czyli gościu już zdesperowany bo za mało zarobił i do tego zesrany siedzi na sedesie robiąc rzadko, zastanawiając się kiedy UFO nadleci nad jego chatę :E 

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Rewelacyjnie to wygląda, modele postaci, mimika, fizyka włosów. Różnica między tym, a rdr2 jest kolosalna. 

Tutaj w kolorze 1080p

Przewińcie sobie do 1:15 by uniknąć spoilera (jakaś retrospekcja chyba)

Edytowane przez Tomek_ITH