KamcioGF 197 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Nie ma gęby gościa co gada na pół ekranu i widać, że się przygotował jak był na pokazie dla prasy także można spokojnie obejrzeć
PaVLo 1 444 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Dobry Jeżu anaszpanie, jak to tnie na konsolowym ekranie
slafec 197 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Dali by 60 to by plakali ze grafika slaba Nie wszyscy, ja chciałbym 60 fps i gorszą grafikę. Nadal mam nadzieję, że będą w stanie udostępnić tryb performance na bazie wersji z XSS. W ogóle co to za osiągnięcie oferować next genową grafikę w 30 fps, jeśli w branży od kilku lat standardem jest już 60 fps. 1 1
Phoenix. 7 196 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 2 minuty temu, slafec napisał(a): jeśli w branży od kilku lat standardem jest już 60 fps Tylko w jakich grach
lukadd 3 935 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) 24 minuty temu, PaVLo napisał(a): jak to tnie na konsolowym ekranie Jak przecinak idzie, nawet w tych 30fps kruszy beton 11 minut temu, slafec napisał(a): jeśli w branży od kilku lat standardem jest już 60 fps. No i te wszystkie nowsze gry pod 60fps wyglądają słabo lub najwyżej przeciętnie. Konsolka ma za mało mocy dla 60fps i mega trzeba ciąć detale, aby to osiągnąć. 60fps na konsoli dobre do samochodówek, mordobić. Gier online czy ich trybów, reszta powinna zostać przy 30fps, wersje na PC też by wtedy zyskały bo baza byłaby lepsza po prostu. 40fps na konsolkach to powinien być tryb max przy ich możliwościach dla gier single. Edytowane 28 Sierpnia przez lukadd 1
lukadd 3 935 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Serio, nawet ten Pisowiec na GTA kręci hajsy 3
ODIN85 5 304 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 36 minut temu, slafec napisał(a): Nie wszyscy, ja chciałbym 60 fps i gorszą grafikę. Nadal mam nadzieję, że będą w stanie udostępnić tryb performance na bazie wersji z XSS. W ogóle co to za osiągnięcie oferować next genową grafikę w 30 fps, jeśli w branży od kilku lat standardem jest już 60 fps. Te konsole mają 6 lat.Ciesz się że cokolwiek tam działa. 1
Fatality 902 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia https://www.digitalfoundry.net/features/gta-6-an-extended-look-analysis-perhaps-the-most-impressive-showcase-weve-ever-seen-in-real-time-rendering Wg nich to było 1440p bez upsalowania chyba oni po wojaku. Specjalnie odpaliłem ze strony rockstara, czystą wersje najlepszej jakości i tam nadal rozmydlone sceny gameplaya. Chyba, że cutscenki to moze i 1440p było 2
Kris194 5 127 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Bardziej życiowej sceny w tym video z wczoraj chyba nie ma 1 2
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 21 minut temu, Fatality napisał(a): Wg nich to było 1440p bez upsalowania chyba oni po wojaku Wojaka to do śniadania można wypić, u nich wjechał potężniejszy napój
TmK 419 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 47 minut temu, ODIN85 napisał(a): Te konsole mają 6 lat.Ciesz się że cokolwiek tam działa. Gdyby nie działało to jaki byłby sens konsol? Właśnie w tym rzecz, że kupujesz raz i masz spokój na całą generację. 1
j4z 2 025 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Wydaje mi się, że misje nudne będą... 1 3 2
KiloKush 966 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 52 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Oni zarobią miliardy na simpach 1
KamcioGF 197 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 19 minut temu, j4z napisał(a): Wydaje mi się, że misje nudne będą... 4 4
ODIN85 5 304 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 35 minut temu, TmK napisał(a): Gdyby nie działało to jaki byłby sens konsol? Właśnie w tym rzecz, że kupujesz raz i masz spokój na całą generację. No nie mają sensu jak masz bieda 30fps
Kris194 5 127 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 1 godzinę temu, slafec napisał(a): Nie wszyscy, ja chciałbym 60 fps i gorszą grafikę. Nadal mam nadzieję, że będą w stanie udostępnić tryb performance na bazie wersji z XSS. Co niektórzy mają z tą grafiką? Gry takie jak GTA VI po prostu się projektuje pod 30 FPS a nie zajeżdża sprzęt grafiką. 2 godziny temu, slafec napisał(a): W ogóle co to za osiągnięcie oferować next genową grafikę w 30 fps, jeśli w branży od kilku lat standardem jest już 60 fps. Nie jest, nie ma ani jednej gry, która by się choćby zbliżała do nadchodzącego GTA. 3
slafec 197 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Tylko w jakich grach We wszystkich, jakie do tej pory wyszły 25 minut temu, Kris194 napisał(a): Co niektórzy mają z tą grafiką? Gry takie jak GTA VI po prostu się projektuje pod 30 FPS a nie zajeżdża sprzęt grafiką. Projektuje, a później remaster i nagle 60 fps to killer feature 1
Wu70 1 077 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Może chodziło mu o "standard remasterów" Gracze nie wytrzymali i netflix był oblegany https://www.gry-online.pl/newsroom/netflix-musi-byc-zachwycony-gta-6-ruch-w-serwisie-streamingowego/z3319ae
Rekomendowane odpowiedzi