Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się. Ale przez to też spada jakość produktu. Pieprzona różnorodność. To jest wina czarnych co szumią, że są dyskryminowani a to jest nieprawda bo to oni dyskryminują białych i są rasistami. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Jak DEI weszło do R* to mamy przechlapane, następne GTA to wiele wiele lat do przodu.

Trzeba pamiętać że nawet jak dzisiaj DEI jest w lekkim odwrocie to mieli swój prime time właśnie kiedy powstawało GTA6.

Opublikowano (edytowane)

Nie jestem fanem serii ale z ciekawości zbadałem temat i już GTA V dostało cenzurę w najnowszej wersji na obecne konsole także cenzurować grę gdzie główny trzon stanowią właśnie takie elementy to moim zdaniem fatalna decyzja.

Od 2:12 najnowsza wersja gdzie usunęli z gry wszystkich drag queen i transwestytów.

Ale rzeczywiście chore czasy, że dzisiaj mówienie do kogoś takiego nawet w grze, że jest chory na głowę i wymaga leczenia to by nie przeszło więc wywalili to całkowicie do kosza, gdzie na konsolach już nigdy tego nie przywrócisz.

Jeszcze to

Edytowane przez Gothic
Opublikowano (edytowane)

Jakbyście mieli rację, że takie rzeczy da się leczyć, to by było to dozwolone. Niestety pisanie bujd jest bezsensowne. Czekam aż w szkołach faktycznie będzie edukacja w tym kierunku, to się wypelni zaboboniarzy, religijnych fanatyków i innych ignorantów naukowych

Edytowane przez Keller
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Crew 900 napisał(a):

Jakoś nie kojarzę, by w aktualnej wersji na PC która jest takie coś było. To jakiś mod jest.

To aktualna konsolowa wersja po tej aktualizacji z niby dodanym RT, a w 2025 roku wersja PC-towa dostanie tą aktualizację.

Edytowane przez Gothic
Opublikowano
5 godzin temu, Keller napisał(a):

Jakbyście mieli rację, że takie rzeczy da się leczyć, to by było to dozwolone. Niestety pisanie bujd jest bezsensowne. Czekam aż w szkołach faktycznie będzie edukacja w tym kierunku, to się wypelni zaboboniarzy, religijnych fanatyków i innych ignorantów naukowych

I będziesz mógł w końcu wdziać sukienkę?

I tak to dalej będzie dla większości dziwne i dla wielu obrzydliwe.

Opublikowano
W dniu 8.12.2024 o 03:09, crush napisał(a):

I będziesz mógł w końcu wdziać sukienkę?

I tak to dalej będzie dla większości dziwne i dla wielu obrzydliwe.

Kiedyś dziwne było że kobiety zaczęły nosić spodnie, ale o tym nikt nie płacze prawie, poza konserwami z konfederacji.

Tanie pociski zostawiam, bo mi się nie chce.

A brzydzić może wiele rzeczy. Twój wygląd też może kogoś obrzydzać, może twój wąsik, może tłuste włosy, może łysina, może to że nie masz wagi odpowiedniej, może jesteś niski, a może niedługo będziesz stary i pomarszczony i też będzie się można brzydzić.

No i co z tego? To nie znaczy że należy eliminować ludzi którzy kogoś tam brzydzą. Diluj z tym i daj żyć.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Keller napisał(a):

A brzydzić może wiele rzeczy. Twój wygląd też może kogoś obrzydzać, może twój wąsik, może tłuste włosy, może łysina, może to że nie masz wagi odpowiedniej, może jesteś niski, a może niedługo będziesz stary i pomarszczony i też będzie się można brzydzić.

Ależ oczywiście, że możesz. I wiesz co ja zrobię z tym faktem? Nic. A nawet Ci przyznam rację jak dotkniesz jakiejś cechy która rzeczywiście nie spełnia norm.

Nie zacznę za to krzyczeć, że mnie mordują i że muszę się dostać na wybieg bo żem tak piękny jak każdy inny.

Nikt nie mówił o eliminowaniu. Respektowanie to osobna kwestia i tutaj ich wolność kończy się dokładnie tam gdzie zaczyna moja. Nie byli, nie są i nigdy nie będą kobietami. I muszą z tym dilować i jakoś żyć.

A w temacie to były jakieś plotki, że niby mają zluzować z wyśmiewaniem się z "mniejszości"... Cokolwiek by to nie oznaczało.

Gra znana z tego, że szydzi z wszystkiego od białych sekciarzy po czarnych wegan będzie luzować z szyderą? Oby to pozostało w sferze plotek.

Opublikowano (edytowane)

Jak mają mózg kobiet to będą kobietami, bo to mózg decyduje o naszych zachowaniach, emocjach, talentach itd. Jak wyglądają podobnie do kobiet to również, nie tylko genitalia decydują o tym kim jesteśmy, bo płeć ma różne wymiary. Więcej nauki, mniej ignorancji i polityki. Poza tym zmiana ubioru nie zmienia płci, co pokazałem na przykładzie spodni dla kobiet. Podobnie można mieć niewrażliwość na androgeny. Kobieta ma jądra wewnętrz, neiwidoczne zatem, ale produkują testosteron przez co kobieta przypomina mężczyznę i zachowuje się jak on. Mężczyzna może mieć kariotyp XXY który również pozwoli mu na wykształcenie prawie zerowych cech męskich, podobnie z niewrażliwością na androgeny. Wtedy testosteron płynie u mężczyzny ale nie jest wykorzystywany przez organizm. Mocno to jest wszystko skomplikowane.

Gra mnie nie interesuje, po prostu jestem za współczuciem dla osób które mają źle w życiu i nie dokładaniu innym, czy robieniu z siebie kogoś lepszego tylko dlatego że nam się lepiej trafiło na loterii genetycznej. Wsio. Żadna to nikogo zasługa, a dla wielu kara.

Edytowane przez Keller
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Keller napisał(a):

Podobnie można mieć niewrażliwość na androgeny. Kobieta ma jądra wewnętrz, neiwidoczne zatem, ale produkują testosteron przez co kobieta przypomina mężczyznę i zachowuje się jak on. Mężczyzna może mieć kariotyp XXY który również pozwoli mu na wykształcenie prawie zerowych cech męskich, podobnie z niewrażliwością na androgeny

1. To nie są transformatory.

2. Ile jest wszelakich hermafrodyt i podobnych w skali świata?

I kończmy ten off-topic bo temat jest o GTA, a nie o jakichś freakach.

Opublikowano (edytowane)

Wisi i mi powiewa to co mówisz, bo najłatwiej trafić do ludzi po prostu obrażając "innych". A ile jest takich ludzi? Do 20%. Większość i tak ukrywa ile może, tylko dlatego by nie dostać po głowie. No ale jak ktoś się czuje w większości, że jest tym lepszym bo urodził się NIBY normalny,to okej. Mnie to bawi. To tak jakbym się cieszył że mam bicka 35cm naturalnie, a mój kolega 25. Kompleksy by musiały lecieć ostro.

Tak czy siak mnie bawi, mam nadzieję że gry i filmy i polityka zmieni się tak że ignorantów medycznych już nie będzie, a empatii trochę ludzie dostaną za swoje cierpienia. Ale spokojnie, każde pokolenie musi się wyłożyć. Kiedyś kobiety nie nosiły spodni, a jeszcze wcześniej było możliwe odcinanie kończyn. Każda cywilizacja ma swoich prymitywów do wyplenienia :) 

Więc GTA - oby jak najwięcej LGBT tam było. Oby. Im większa gierka tym większe przebicie.

Edytowane przez Keller
Opublikowano
3 godziny temu, Keller napisał(a):

Więc GTA - oby jak najwięcej LGBT tam było. Oby. Im większa gierka tym większe przebicie.

Oby z tego LPG+++ Rockstar cisnął bekę w jeszcze większym stopniu niż w "5" bo inaczej ten produkt nie sprzeda się w takiej ilości kopii jak poprzednik.

A tak w ogóle to nie rób tutaj kolejnego politycznego śmietnika.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Mój ulubiony tekst Trevora: 

:E 

Jeszcze pamiętam z początku gry jak Franklin jedzie z tym swoim kumplem samochodem i tam pada coś mniej więcej takiego: "zaraz zwiększę ci ruch w doopsku czarnuchu"

Dzisiaj to pewnie nie przejdzie :P 

• Like 1
Opublikowano
W dniu 10.12.2024 o 22:34, crush napisał(a):

Ależ oczywiście, że możesz. I wiesz co ja zrobię z tym faktem? Nic. A nawet Ci przyznam rację jak dotkniesz jakiejś cechy która rzeczywiście nie spełnia norm.

Nie zacznę za to krzyczeć, że mnie mordują i że muszę się dostać na wybieg bo żem tak piękny jak każdy inny.

Nikt nie mówił o eliminowaniu. Respektowanie to osobna kwestia i tutaj ich wolność kończy się dokładnie tam gdzie zaczyna moja. Nie byli, nie są i nigdy nie będą kobietami. I muszą z tym dilować i jakoś żyć.

A w temacie to były jakieś plotki, że niby mają zluzować z wyśmiewaniem się z "mniejszości"... Cokolwiek by to nie oznaczało.

Gra znana z tego, że szydzi z wszystkiego od białych sekciarzy po czarnych wegan będzie luzować z szyderą? Oby to pozostało w sferze plotek.

Zależy jak zdefiniujemy pojęcia kobiety i mężczyzny , bo chromosomu xx xy czy budowy mózgu nie można zmienić , ale wygląd, hormony i operacje mogą zmienić dużo itd