Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@NotQuite
Wieśka 3 nie ukończyć w 2025r. :E Przecież na tle obecnego gęstego chłamu dostałby nominację do GOTY, bo konkurencji jest niewiele lub jest znacznie inna. Gdyby była ntylko ieco bardziej liniowym światem, z wycięciem jakim niepotrzebnego podbijania statystyk i latania za przedmiotami..., wybaczyłbym nawet walkę, która poza "wilkołakiem" i DLC nie robiła już wrażenia na mnie. W sumie DLC też słabiej pamiętam niż starcie z "wilkołakiem", gdzie autentycznie kombinowałem. 

Cyberpunk poza fajną rozwałką był dla mnie kompletnie niepamiętliwy w kwestii walki. Nadaje się do rozwałki i adrenaliny, ale w retrospekcji kompletnie nie pamiętam starć, poza "prologiem", trochę DLC i zakończenia solo... W ostatnim projekt pasował jak ulał, tylko skala była za mała. :(
Oh, starcie z "cyberświrem" we płytkiej wodzie między budynkami było świetne, ale to przez początek, który cię ograniczał. Bossów poza ostatnim oraz znajomym Takemury nie pamiętam. DLC zepsułem sobie buildem, który sam wymyśliłem. :boink:Ale tylko dlatego, bo normalna walka zaczęła mnie nużyć, ponieważ była tylko kwestią czasu, a nie zaangażowania. 

Edit. Jestem po całości dokumentu i praktycznie nic nie było o negatywach, niewiele o problemach, pomyłkach, wadach gry i skąd wynikają... Eh, umieją w marketing. 
Edit.2 Oh, właśnie któryś kanał omawiający projekty nagrywa materiał... Porusza pewnie wszystko co wygodnie pominęli i to czego czepiam się - rozgrywki, braku wizji, zaangażowania lub zasobów i kompetencji, by zrobić coś więcej, niż prostacką rozwałkę przez większość gry gry. Widziałem tylko fragment ze środka, jak leciało na żywo.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, NotQuite napisał(a):

Ale ja mam jeszcze Wieśka3 GOTY, więc może to pierwsze powinienem zaliczyć?

Potrzebujesz 2026 rok na W3 i 2027 na CP2077. 

Nie dasz rady skończyć obu gier przed premierą Wiedźminki 4.

Edytowane przez tgolik
  • Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, NotQuite napisał(a):

Ale ja mam jeszcze Wieśka3 GOTY, więc może to pierwsze powinienem zaliczyć?

Chyba wziąłbym W3, ja tam wsumie ograłem na premierę, ale dodatków(które podobno są bardzo dobre) nie ruszyłem, już po porostu było zmęczenie materiału, a że nie wracam do gier to tak zostało.

CP2077 nie tknąłem, a to ze względu na dużo gadki przedpremierowej jakie to zajebiste nie będzie, a tak naprawdę premierowo gra zostawiała wiele do życzenia, do tego średnio mnie takie klimaty wtedy już jarały. I sobie takiego CP wyobrażałem jaką lepszą wersję G-Police czy Crime Cities z latającymi samochodami jak to w futurystycznym świecie powinno być i to przelało szalę goryczy. Ogólnie gra nie trafiła w moje gusta. 

Opublikowano
10 godzin temu, tgolik napisał(a):

Potrzebujesz 2026 roku na W3 i 2027 na CP2077. 

Nie dasz rady skończyć obu gier przed premierą Wiedźminki 4.

Bez przesady, jeśli ktoś nie jest typem gracza, który musi zaglądnąć pod każdy kamień i mieć mapę wyczyszczoną do zera to aż tyle czasu to nie trzeba.

Btw. W3 + dodatki będzie dłuższy i większy niż CP77 + WW.

Opublikowano (edytowane)

@bleidd Jasne, jeśli piaskownica nie wciągnie, to CP2077 jest dużo krótszy od W3.

Ja większość czasu w CP2077 spędziłem na wyszukiwaniu okazji do bójek. Plus 3 przejścia ścieżkami życiowymi. Do tego różne buildy - modliszka, katana, hakowanie, bron palna. Razem 700 godzin w 4 lata.

Edytowane przez tgolik