ODIN85 3 503 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Grać też. Gol 8 Ppe 8.5 Edytowane 7 Sierpnia przez ODIN85 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Lepiej niż myślałem. Optymalizacja też w miarę
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 42 minuty temu, @MUZ napisał(a): ach te recenzje..jeden 8.5 drugi 5/10 Czyli średnia 6.5 Ja tam przeczytać, przeczytam, ale nigdy się nimi nie sugeruję. Sam musze sprawdzić, albo poczytać opinie ludzi których "znam" i wtedy mam jakiś kierunek, a nie czytać coś od kogoś o którym pierwszy raz w życiu słyszę
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia https://youtu.be/3OWtRVNNubw?si=O4ykLX6D1ALv6Oqs
tgolik 548 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Pobiera się. Mam nadzieję, że będzie to gra, którą można skończyć w rozsądnym czasie.
JohnyWol 81 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Niedużo jak na obecne standardy. Niecałe 40GB 1 1 1
Gothic 120 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Do końca miesiąca o grze już nikt nie będzie pamiętał zwłaszcza po Gamescomie. 1 3
JohnyWol 81 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Uwielbiam takie wróżenie Gra dopiero wyszła parę godzin temu, a tu już takie teorie i to pewnie bez ogrania ani minuty. Może nie będzie wybitna jak "jedynka" w swoich czasach, ale może być porządną grą z uniwersum. I pierwsze oceny sugerują, że tak może być. Ale jak ogram to się przekonam 4
userKAMIL 857 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Dobre 2h za mną i początek powolny…Mocno filmowy i tu chyba tego „Uncharted” czuć. Ładne lokacje i oświetlenie. W sumie wkręciłem się mimo przedpremierowego sceptycyzmu. Szykuje się historia od zera do gangstera i widać już to od początku... P.S. Detale typu tumany kurzu za samochodem na suchej drodze złoto! Edytowane 7 Sierpnia przez userKAMIL 1 1
dawidoxx 976 Opublikowano 7 Sierpnia Autor Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Uncharted? 2 godziny chodzenia ze skrzynkami z winem i uczenia się machania nożem i jazdy konno .. na razie bym powiedział ze gierka wypada słabo Edytowane 7 Sierpnia przez dawidoxx
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Grafika to wyglada jakby gra wyszla z dobre 5lat temu 1 1
JohnyWol 81 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Wymagania stawiacie takie że zapokoja je chyba tylko tytuły AAAAA Zaraz się okaże ze GTA VI im nie sprosta jak już wyjdzie
j4z 943 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 1 godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Uncharted? 2 godziny chodzenia ze skrzynkami z winem i uczenia się machania nożem i jazdy konno .. na razie bym powiedział ze gierka wypada słabo Ajajaj, nie to że krótka, to jeszcze powolna.
GordonLameman 8 476 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Do mnie kurier przyjedzie dopiero dziś, a odpalę może w weekend. Ale oczekuję powolnej rozgrywki (pamiętacie intro do Mafii 1 i Mafii 2? Tam też bylosporo wolnych momentów). Takiego gameplayu chciałem, więc będę zadowolony
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 7 godzin temu, dawidoxx napisał(a): Uncharted? 2 godziny chodzenia ze skrzynkami z winem i uczenia się machania nożem i jazdy konno .. na razie bym powiedział ze gierka wypada słabo Czyli 1/5 gry za Tobą
ODIN85 3 503 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Gierka śmiga jak głupia. 4k Dlss Q Fg około 100fps
MrKetiw 128 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Gierka śmiga jak głupia. 4k Dlss Q Fg około 100fps Z fg się nie liczy Sa dropy, to pewnie przez denuvo 🙄
ODIN85 3 503 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) Nie ma. Jedynie jak filmik w grę przechodzi i odwrotnie. Ale to można dać blokadę fps i nie będzie nawet wtedy. Edytowane 8 Sierpnia przez ODIN85
zlotnik 54 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 38 minut temu, ODIN85 napisał(a): Gierka śmiga jak głupia. 4k Dlss Q Fg około 100fps raczej tragedia optymalizacja bez FG i DLSS było by 35FPS 3
ODIN85 3 503 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia A nie wiem. Już z automatu to ustawiam 1 minutę temu, zlotnik napisał(a): raczej tragedia optymalizacja bez FG i DLSS było by 35FPS .
Rekomendowane odpowiedzi