Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Vulc napisał(a):

4K 60 FPS i RT na zwykłym PS5? To muszę swojemu egzemplarzowi powiedzieć, żeby już rozpoczął modlitwę, bo w dniu premiery będzie musiał czynić cuda. :E 

Za 10 lat w wersji Wiedźmin 4 Next Gen na PS7 Pro :E

Opublikowano
32 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

w 4k:

Doszlo u mnie do wzmożonej perystaltyki jelit w zwiazku z czym nastapilo zwolnienie miesni zwieracza odbytu i oddalem stolec w sposob niekontrolowany :E Wtb preorder

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Najpierw myślałem, że to jakiś kolejny fałszywy film z AI :E 
Skoro osiągnęli 60fps na konsoli to będzie latało u mnie w lepszej ostrości, jedynie tekstury polecą w dół przez Vram.
Pytanie czy będzie warto oraz kiedy, bo Cyberbuga ukończyłem długi czas po wydaniu dodatku.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano (edytowane)

22 minuty temu, Nigher92 napisał(a):

Doszlo u mnie do wzmożonej perystaltyki jelit w zwiazku z czym nastapilo zwolnienie miesni zwieracza odbytu i oddalem stolec w sposob niekontrolowany :E Wtb preorder

Innymi słowy, rzekłbym, że wystąpił nieoczekiwany incydent kałowy.
Zdarza się w gamingu przy pokazach.

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Piękny kontrastowy Kovir, ten "korytarzowy" sposób eksploracji mam nadzieję że to tylko w ramach pokazu lub po prostu tak wygląda tylko przedstawiona część regionu. Nic nie wiem na temat tej części świata, ktoś zadowolony?

Edytowane przez Marvf
Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem cały ten pokaz i okropny jest angielski tzn. klimat gry wtedy mocno ucieka chyba jeden z gorszych języków do tego typu gier, ktoś kto się posługuje ten językiem od urodzenia to nigdy się nie dowie ile traci.

Edytowane przez Gothic
Opublikowano (edytowane)

Krótko i na temat :glodny:

shut-up.gif.ef6f6c5ee29339ea11b047814f0843aa.gif

Demo technologiczne, ale na PC będzie wyglądać pewnie bardzo podobnie, więc jestem spokojny o jakość.

Zauważyłem też nową rasę, Krasnoludów, albo już tak dawno grałem, że nie pamiętam czy były :heu:

Edytowane przez PaVLo
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DITMD napisał(a):

Oszukali mnie raz, drugi raz na ten ich pr bełkot się nie nabiorę. Ta gra na PS5 będzie chodzić jak ich wcześniejsze tytuły na PS4.

Bez przesady... Po prostu durny zarząd wymusił na nich wersję na PS4. Teraz to jedynie kwestia czy 60fps osiągnęli z FG.
Na dodatek firma od zgłaszania bugów zrobiła ich w ciula, bo robiła to na ilość, więc zgłaszali masę dupereli, zamiast istotnych, dużych baboli. 
Jest tam jakiś fałszywy marketing, ale nie aż taki. ;) Pytanie czy to nie będzie kupa fabularna i rozrywkowa. 

@PaVLoPrzecież od zawsze są krasnale :E 
c6f302ca9fcb8b03efaf723838863daf.jpg

Edytowane przez musichunter1x
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Gothic napisał(a):

Obejrzałem cały ten pokaz i okropny jest angielski tzn. klimat gry wtedy mocno ucieka chyba jeden z gorszych języków do tego typu gier, ktoś kto się posługuje ten językiem od urodzenia to nigdy się nie dowie ile traci.

Cos w tym jest pamietam jak kiedys na forum pclaba koles uwazal ze ten beznadziejny dubbing angielski u geralta brzmial lepiej niz Polski :E ale sa ludzie i taborety

Opublikowano

Jak ps5 zobaczy tę grę, to z wrażenia popuści ciekłym metalem.

zanim W4 wyjdzie ze wszystkimi obsuwami, to znając konsolowe dokonania redow nie liczę na komfortową rozgrywkę. 

Opublikowano (edytowane)

Nie rajcują mnie obecne gry. Biorę więc preordera od Redów, choćbym musiał grać od patcha do patcha i kupić kompa o wartości samochodu.

Edytowane przez tgolik