Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Totek napisał(a):

Jakikolwiek nowy bohater musiałby zmierzyć się z Geraltem, a jego ciężko byłoby przebić. Mogłaby wyjść z tego druga Andromeda i ostatecznie byłoby to gorsze wyjście.

Niby tak, ale Ciri przecież taryfy ulgowej nie dostanie. Zwłaszcza że na W3 to najgłośniej narzekano u nas w kraju. Reszta świata w większości tonęła w zachwytach. Ja zawsze wolę powiew świeżości, od bezpiecznych rozwiązań, nawet jeśli wiążę się z tym pewne ryzyko.

@Up. Jak widać co screen to trochę inna postać. Nie ma co panikować na zapas.

Edytowane przez Vulc
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

To mam teraz latać babą i dawać się ruchać chłopom? xd Chcą nową jakość to powinni przygotować dwie postacie. Faceta i kobietę. Dwa unikalne przejścia gry dla zainteresowanych.

Edytowane przez Tankietka
  • Like 1
  • Confused 2
Opublikowano
3 godziny temu, GTM napisał(a):

Moim zdaniem ten zwiastun jest bezsensowny, ale jak widać niektórym się podoba ;), przede wszystkim Ciri to podobno miała być bardzo potężna postać, za którą kiedyś uganiało się pół świata a tu wygląda jak reskin Geralta 1:1, eliksiry, miecze, nawet ubiera się tak samo, poza tym wiedźmińska sztampa aż wylewa się z tego trailera, znowu zlecenie na potwora i ten tekst na końcu który słyszeliśmy już 1000x o tym, że ludzie to potwory... ileż można, nie wiem kto wpadł na pomysł tego trailera ale wygląda to tak jakby to było wygenerowane z ChataGPT.

Gwarant sukcesu, sprawdzony wariant.
Zaczną udziwniać i klocki się posypią.
IMO jest OK.

• Like 2
Opublikowano

Pokazanie Geralta byłoby słabym wyborem. Zwłaszcza że Geralt nie jest wcale stary więc o emeryturze mówić nie można. Jestem ciekaw co na to dziki gon, jak zobaczyli że Ciri stała się wiedźminem. Ciekawe co na to wybór z w3 jak miała być księżniczka. Geralt bronił ją przed bycie wiedźminem i próba traw, yen by ją zabiła za to :E 

No ale jak już mówiłem, fabularnie nic się nie spina, więc ten spin off na razie jest mierny. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Wspominałem o tym już wcześniej.

Pozwoliłem sobie kilka wyciąć z materiału YT:heu:

Jak dla mnie wyglada kapitalnie i nie ma sie do czego przyczepic, po probie traw i w starszym wieku chyba nikt nie oczekiwal wyglaskanej 18latki. Widac jak na dloni ze zalezy to od ujecia czy jest taka papusna twarz czy nie :D

Edytowane przez Phoenix.
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, TheMr. napisał(a):

Pokazanie Geralta byłoby słabym wyborem.

Przecież Geralt jest potwierdzony. 

Dla zainteresowanych losem Geralta – gdyby ktoś miał wątpliwości, potwierdzono już, że zdania dające się usłyszeć w trakcie TGA: „Time for a new saga. See you on the path” („Czas na nową sagę. Do zobaczenia na szlaku”) zostały wypowiedziane przez odtwórcę roli Geralta z „trójki” – Douga Cockle’a. Okazało się więc, że tym wypadku do żadnych zmian nie doszło, a Cockle po raz kolejny wcieli się w Rzeźnika z Blaviken. W tym samym miejscu potwierdzono także, że białowłosy wiedźmin pojawi się w „czwórce”, lecz CD Projekt Red nie chce na razie wyjawiać jego roli.

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, Tankietka napisał(a):

To mam teraz latać babą i dawać się ruchać chłopom? xd Chcą nową jakość to powinni przygotować dwie postacie. Faceta i kobietę. Dwa unikalne przejścia gry dla zainteresowanych.

Życie, raz ruchasz Ty, raz ruchają Ciebie. Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo :E

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, sirlukas napisał(a):

Cześć Zboki!

Czy tylko mi się wydaje, że nowa Ciri ze zwiastuna jest wzorowana na Kelly Reilly? Zwiastun mega BTW!

IMG_5868.jpeg

Będzie wyglądać inaczej w grze i tak, tak jak Geralt zwiastuny vs gra, poczekajmy na jakis gameplay, ten rok czy ileś :E
Ps. aktorka fajna, zdjęcie akurat bez jej fajnych innych atutów:E

Edytowane przez JeanPepin
  • Like 1
Opublikowano
46 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

25 lat temu już grało się kobietami, nikt się nie zastanawiał czy będzie wyruchany :D tomb raider, Heavy Metal: F.A.K.K, bloodrayne

Ale wtedy choć człowiek na podwórko wyszedł, teraz piwniczaki 24h przed kompem jedyną wiedzę na temat kobiet czerpią z wykopów itp więc mają myślenie jakie mają.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Tankietka napisał(a):

A kto powiedział, że facetów? Może być les i uprawiać: