Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Vulc napisał(a):

4K 60 FPS i RT na zwykłym PS5? To muszę swojemu egzemplarzowi powiedzieć, żeby już rozpoczął modlitwę, bo w dniu premiery będzie musiał czynić cuda. :E 

Może Sony wkupuje sobie reklamy na takich pokazach i chodzi o to aby już teraz kupić konsole, a to co będzie potem to już nikogo nie interesuje bo nikt o tym w skali światowej nie będzie pamiętał, a teraz wszędzie pojawiają się nagłówki gdzie jest napis Sony i PlayStation 5, zwykła reklama.

Edytowane przez Gothic
Opublikowano
1 godzinę temu, bbandi napisał(a):

Jednak stary silnik miał swój urok, teraz jak zobaczyłem ten gameplay demo to myślałem że to Avowed :P kolorystycznie i oświetleniowo bardzo podobnie to wygląda, za dużo już tych gier na UE5 widziałem i granie na tym samym silniku odbija się po pewnym czasie czkawką.

grafika akurat ładna, każda gra zmienia present :D

Szuter i kwestie gameplejowe to inna historia xD.

Chociaż walka w małpiszonie jest spoko.

Opublikowano
38 minut temu, Reddzik napisał(a):

Zresztą książka to tylko baza do wykreowania świata i bohaterów, gra jest poboczną historią opowiadaną w innym czasie, stąd Ciri jest dużo starsza(inna) niż w książkach Sapkowskiego.

Czytałeś książki?

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Slayer napisał(a):

Z ciekawości zapytałem ^^

Mam kupione 2 tomy opowiadań i najnowszą część Rozdroże Kruków, ale nie miałem jeszcze czasu ani chęci się za nie zabrać. Chyba czas na przejście Wieśka 3, jako drugie podejście(pierwszy raz na premierę, a potem na premierę dodatków), więc wtedy bym sobie dawkował książki jako miły dodatek do gierki :lovin:

edit:
Gra to taki interaktywny świat z książek Sapkowskiego, ubijemy Południcę, zaszlachtujemy Ekimmę, Bruxę czy inne potwory, a w międzyczasie pójdziemy wychędożyć dziewkę.

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
8 minut temu, galakty napisał(a):

Ktoś kto czytał książki nie będzie oburzony :E 

Ktoś kto grał w trójkę nawet bez znajomości książek też powinien być wprowadzony w temat.

Opublikowano
4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

2020-trump.gif

Ładny ten GP, taki oskryptowany ale ładny :D

To jest koncept czy udają że to już gra ? :hihot:

Skoro od lat ten bajer działa na graczy, to po co to zmieniać? :-)

• Like 1
Opublikowano

Ja chciałem przejść sobie po kolei wszystkie części, jedynki nie przeszedłem jeszcze nigdy, choć były próby. W międzyczasie zaczne sluchać sobie audiobooków bo ponoć są kozackie a ksiązki już przeczytane jakiś czas temu.

Mimo że to tylko "tech demo" to od razu nabrałem ochoty na powrót do tego uniwersum :)

Opublikowano
10 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Szkoda, że nie było informacji o remaku pierwszej części.

Przecież od bardzo dawna wiadomo że remake jedynki wyjdzie PO Wiedźminie4, więc nie ma najmniejszego sensu o nim wspominać.

Opublikowano
40 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ładny ten GP, taki oskryptowany ale ładny :D

To jest koncept czy udają że to już gra ? 

Na forumku już uwierzyli że to gra i nawet 60 FPS na PS5.... Wiara w naród nie ustaje xD 

• Like 1
  • Haha 1