Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam się nie dziwię że w tym dziwnym mocno feministycznym świecie gdzie woke już niejedną grę zepsuło ludzie się boją że to dotknie też ich ulubioną serię, bo znów suprise suprise mamy kobietę w roli głównej, niby nic złego ale budzi obawy. 

Książki i gry zawsze prawiły o charyzmatycznych ale chlodnych męskich i protagonistach, jak w niektórych sytuacjach będzie to z Ciri która trochę odstawała od reszty. 
Dalej będzimy mogli chędorzyć i zabijać często dla przyjemności i zysku ? Co z czarnym humorem i dialogami. No i poczucie siły, będziemy grali kim kto teoretycznie może być o wiele potęrzniejszy niż zwykły wiedźmin, co wcale nie jest dobre, ja w Marvela nie chcę tutaj zobaczyć. 

Dużo bardziej wolał bym stonować grę i ją spowolnić, bardziej taktycznie do niej podejść. 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, tuhmunud napisał(a):

Chyba jeszcze nikt nie wrzucał - polski trailer:

Dla mnie bomba zwiastun. Moce Ciri aż prosiły się o to by w kolejnych częściach wcielić się w jej postać . Jeżeli cały wątek wiesia 4 będzie ogrywany CIri to jest to zajebiste posunięcie. Oklepane już było granie Geraltem :) Aczkolwiek możemy tutaj doświadczyć przeplatania się dwóch fabuł postaci , nie zdziwiłoby mnie to

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Niech lepiej fraszek nie opowiada 😁

Geralt - Mgła gęsta jak mleko.

Lambert - Obudził się w tobie poeta?

Geralt - Mhm, chcesz usłyszeć fraszkę?

Lambert - Pewnie.

Geralt - Lambert, Lambert. Ty chuju.

:E

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Jaycob napisał(a):

A jaka Ciri jest z charakteru (nie czytałem książek)? Będzie mi brakowało tych błyskotliwych ripost Geralta.

Uparta, niecierpliwa, niezależna. Strach wymieniać. :E Potrafi się odgryźć, ale wiadomo, że mnóstwo żartów i tekstów już nie przejdzie.

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Jaycob napisał(a):

A jaka Ciri jest z charakteru

W książkach Ciri jest straumatyzowaną impulsywną gówniarą. Jest nieufna w stosunku do innych, bywa okrutna (no ale tam są inne realia i dochodzi jeszcze presja otoczenia), ale zdarza się jej pokazać bardziej "ludzką" stronę. Podkreślam jeszcze raz, że tam co i co rusz spotyka ją jakieś nieszczęście. W W3 ją ugrzecznili, więc może w kanonie CDP RED wyrosła z tego.

• Like 4
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Czyli pasująca do dzisiejszych trendów. :E ;)

Tak, dlatego mówiłem, że strach wymieniać. :E Wpisuje się, chcąc nie chcąc, ale robi to raczej naturalnie. Warto również wspomnieć o tym, że to niekoniecznie była postać lubiana w książce, jej wersja "growa" jest zdecydowanie bardziej strawialna.

• Like 1
Opublikowano

Ale będą musieli się nastarać aby spiąć wszystko tutaj by fabularnie z książkami sie spinało 

Jedyne wyjście Ciri cofa się w czasie aby pozyskać mutageny i wiedze jak przeprowadzić próbe traw 

Przeszła próbe traw co CDPR już potwierdził i zapewne straci możliwość podróżowania w czasie w wyniku mutacji, bo inaczej była by zbyt OP

• Like 2
Opublikowano

Co by nie było robią te same błędy co w przypadku CP2077

Trailero filmik jakieś 8 lat przed premierą żeby dmuchać balonik ile się da . . .

Oni dopiero studia nagraniowe projektują pod Warszawą na potrzeby tej gry :E

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@zozolek Bzdur, które wypisujesz nie da się :Crash:czytać.

Czwarty rok prac nad grą, vertical slice gotowy a Ty im będziesz projektował biura. Żeby bezpiecznie wydać miliard PLN na produkcje gry trzeba trochę podkręcić atmosferę, żeby studio nie skończyło jak Bioware, UBI czy 11 Bit.

Edytowane przez tgolik
  • Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, Jaycob napisał(a):

A jaka Ciri jest z charakteru (nie czytałem książek)? Będzie mi brakowało tych błyskotliwych ripost Geralta.

Taka jakiej nie będzie w grze, bo to by była porażka ;) Zresztą już W3 odszedł od książek pod tym względem (i dobrze). 

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, zozolek napisał(a):

Trailero filmik jakieś 8 lat przed premierą żeby dmuchać balonik ile się da . . .

Pierwszy CGI trailer był w 2013r, a gra pojawiła się 2 lata później. :D Ale teraz to pewnie nierealne.

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Kadajo napisał(a):

Realnie trzeba liczyć 2028-2030

Też stawiam na 2030 - zagram ..o ile dożyję :D

Ciekawe jak Anna Cieślak poradzi sobie w dubbingu - będąc główną postacią.

• Like 1