Tak, EA wyłączy serwery 12 stycznia i nie będzie można już w to zagrać.
Ja kupiłem gdzieś za 3 czy 6 zl i lecę aby ograć fabule, czy jak to tam można nazwać, bo gra jest zbudowana o multiplayer i coop i na tym ciągle próbuje się bardziej skupić niż na scenariuszu i samej przygodzie.
Jakaż by to była fajna zabawa gdyby z tobą latało 3 kompanów i robiłoby się misje i odkrywało ten świat.
Zamiast tego mamy grind i wylatujące cyferek z przeciwników, nieustannych upgrade i sklepik, czyli jedno wielkie gówno + liczenia ze w coopie ktoś siary nie będzie robił.
Chociaż na szczęście da się grac single, ale nie wszytko.
Ogólnie porażka przez to ze to nie jest tytuł SP.
Nie podłączałeś nigdy żadnego smartfona od huawei albo modemu zewnętrznego lub takiego na kartę SIM? Wtedy mógł się zainstalować. Skoro nie używasz takich rzeczy możesz go bezpiecznie wywalić jedną z wcześniej wymienionych metod i powinno być ok, bez potrzeby instalowania systemu na czysto
W testach u kogo? U kitguru wyszło, że bez różnicy. Pasty wystarczy dać ciut aby trochę ciepła przeszło. Nie wiem czy mam termopad 0,5 mm, ale i tak trzeba będzie go trochę rozwałkować. Ewentualnie poczekam na putty bo kupiłem parę dni temu na testy. Słoiczek 70 gramów za chyba 16 zł.
W jakimś równoległym wszechświecie Anthem to pełną gębą gra SP ze świetnie wykreowanym światem, fabułą i przygodą która stoi na równi z Mass Effect.
Tak zmarnowany potencjał, wielka szkoda.
Rekomendowane odpowiedzi