Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CryptTM · Opublikowano
Zwykła P12 wystarczy. Mam taki w niedawno zakupionym SS, pracuje cicho i jest na niskich obrotach dość wydajny (większość wentylatorów na niskim rpm niestety kuleje), a do tego tani, więc wrzuć i zapomnij, że masz -
Przez SuLac0 · Opublikowano
"Ja jestem skłonny uwierzyć, ze napiszesz cokolwiek aby wybielić producenta" , odbieram to jako "ad personam". zdyskredytowanie i osmieszenie. wyprowadz mnie z bledu . prosze. wyrazilem tylko swoja opinie mniej lub bardziej ironicznie. to, ze doszukiwales sie w tym jakiejs merytoryki, wybacz, popelnilem blad, nie spodziewalem sie , ze tylko takich wpisow po mnie oczekujesz. bede o tym pamietal nie ma. jak wiekszosc "merytorycznych" wpisow, tylko gdzie napisalem, ze nie macie tutaj racji? mozna. jednak archeologia sprzed 5 lat i na jej podstawie zakladanie, ze nic sie od tego czasu sie nie zmienilo, wiec dane rozwiazania (tabletowe) jest z zalozenia zle, jest troche , jak to ujac, aby nie obrazac czyjegos "ego" - niedzisiejsze -
Przez sideband · Opublikowano
Marnę szansę, że to odpali z XMP do tego na Gear 1. Ale przy ręcznej zabawie być może 4400Mhz będzie działać stabilnie od warunkiem, że nie wstawi jak kartofla z kiepskim kontrolerem pamięci. Te podane w temacie są jednostronne, a dwustronne to średnio 4000-4200Mhz lecą bez extremalnego biczowania CPU wysokim VCSSA. -
Przez CryptTM · Opublikowano
@wallec Ciekawa, ale nie powalająca. Może jakość wykonania to nadrobi. Niemniej, 200mm wentylatory to chyba trochę za dużo, jak na taką konstrukcję moim zdaniem. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Ta gra dostała GOTY też ze względu na to ,ze byla dopracowana. To jest skrajnie niesprawiedliwe. Wydając duże projekty cięzko jest je dopracować na premiere.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi