Skocz do zawartości

Film - co warto obejrzeć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 18.04.2026 o 12:52, Lypton napisał(a):

Ballerina. Nie jest to najlepszy, na szczęście nie jest to też najgorszy film z uniwersum Johna Wicka. Warto się przemęczyć przez pierwszą, strasznie generyczną połowę - zabicie ojca głównej bohaterki, dynamiczny montaż z jej szkolenia, pierwsza misja, nudne lokacje i narzędzia mordu - takie tam sraty-pierdaty. Bo to, co dzieje się w drugiej, najlepiej skomentować cytatem z postaci granej przez Anę de Armas - "co się tutaj odpierdala?". Jakby twórcy dopiero w połowie kręcenia jorgnęli się, że robią film z franczyzy, która stawia na kreatywność scen akcji, nie traktuje się do końca poważnie i lubi pójść w camp, więc odpinają wrotki. I robi się fajnie. 

Ja właśnie to wymęczyłem i dałem 4/10. 

Dla mnie potwornie nudne a sceny akcji duuuuużo gorsze niż w Johnie Wicku. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Po czasie wyszło że jednak nie. Płyta domyślnie jako standard ustawiała mu napięcie 1.1v. Aby to działało stabilnie, z naprawdę zerową ilością problemów to tak:   Napięcie 1.285 Xmp w ram jednak włączone na te 3600mhz.   Niższe lub wyższe napięcie też czasami robiło te sekundowe czarne ekrany.   W necie każdy na start doradzał wyłączenie xmp, nie ma to żadnego wpływu. Dodaję posta bo może kiedyś ktoś natrafi na taki problem z jakimś ryzenem. Ale z tego co wyszukałen to tylko 4 seria ryzenów z grafiką jest problematyczna.
    • No ale wtedy po prostu częściej sprzątasz i czyścisz. Ta sama regularność ale wyższa częstotliwość 😀  Osobiście nie toleruję brudu i brudasów.  Musi być porządek. Musi być estetycznie i elegancko 💪 
    • Gralem trochę w Motorfesta, jeżeli ktoś nie za bardzo lubi gry wyścigowe i nie ma wyrobionego gustu, to mozna się tam dobrze bawić. Ale dla kogoś kto odczuwa satysfakcję z prowadzenia samochodów i liczy na coś więcej niż lekko zmodyfikowany karton z need for Speeda to będzie miał ciężko. Mimo to da się samego siebie oszukiwać i nadal próbować dobrze się bawić, po czym nawet pozytywne słowo o prowadzeniu aut na forum napisać. Xd Szkoda czasu na tą grę, była to alternatywa na PlayStation , gdy jeszcze nie mieli Forzy Horizon .
    • kiedy idziesz do sklepu z zaopatrzeniem to uwierz, że to 800 czy nawet tysiąc może bardzo szybko pyknąć, ceny towarow nawet w grach są po^ebane. Hajs do ulepszania samej broni się nie przyda, bo poźniej trzeba uzywac artefaktów z czym się nie zgadzam, na nexus są fajne mody, aby trochę to obejść. artefakty do rozwijania postaci okej ale żeby ulepszac bron nieokej.    pozdrawiam graczy wszystkich, zarówno tych nadal cieszących się gra, tych którym gra się juz przejada, oraz tych ktorzy już mają dość tej gry
    • Dzień dobry,   posiadam laptopa HP Victus 15-faO124nw z następującymi parametrami: Wyświetlacz Full HD 144Hz Procesor Intel(R) Core(Tm) i5-12450H (2.00 GHz) RAM 16GB grafika Nvidia GeForce RTX 3050   poszukuję monitora, który będzie wykorzystywany tylko z tym laptopem (najlepiej 27cali). Laptop jest wykorzystywany do studiów (programy takie jak archicad / autocad) czy gier (głównie League Of Legends). Budżet jaki jestem w stanie przeznaczyć to 500-600 zł. Bardzo proszę o polecenie najlepszego modelu w tym zakresie cenowym.   Z góry dziękuję oraz pozdrawiam
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...