Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzałem całego Dextera, łącznie ze Spin-offami i nowym sesonem i w sumie bardzo fajne to wszystko było. Daję solidne 8/10 mimo, że to procedural w sumie. Dobrze się bawiłem.

Teraz jestem już na 3 sezonie Kulawych Koni i tak dobrego szpiegowskiego serialu to dawno nie widziałem :E 

9/10 póki co :) 

Opublikowano

Przebijam się przez "The Boys". Po każdej scenie, w której dzieją się rzeczy z cyklu "WTF?!"  myślę sobie "ok, nic już mnie nie zaskoczy". I potem wpada sezon 3, odcinek z pułapką na zmniejszającego się supka :D Ciekawe spojrzenie na superhero, 8/10 daję póki co - zacząłem właśnie S4. 

W temacie Cavilla - tak, gość urodził się by grać Kal-Ela, miał jednak pecha.  W mojej ocenie Snyder nie rozumie postaci Supermana. Kocham MoS, ale za  dużo głupotek w filmach Zacka się przewija. Szkoda, bo mroczniejszy klimat nie jest niczym złym, tylko realizacja pomysłów...ech... Życie.

Opublikowano

Henry Cavill jest po prostu pechowcem. Szkoda bo to naj superman.
No i ma przydomek króla nerdów. Chłop co woli grać w gierki i siedzieć w domu. 

Cytat

Jednak przez wiele lat Cavill był uznawany za najbardziej pechowego aktora w Hollywood, co potwierdził magazyn "Empire", umieszczając go na szczycie listy castingowych nieszczęśników Fabryki Snów.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Henry Cavill - fajny aktor jak trzeba wyglądać i zbytnio się nie odzywać. Na budowaniu pijaru zna się lepiej niż na graniu.

Czy lubię Supermana Cavilla? Nie. Ale to nie jego wina. Tylko Snydera. Jego Supek po prostu chujowo napisana postać. 

A Geralta? Kurde ciężko, bo od razu wjechał Żebrowski. Wiedźmin nie po polsku? Nie godzi się tak.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano

No Heniek nigdy wybitnym aktorem nie był. Co do Wiedźmina, jako jeden z nielicznych o ile dobrze pamiętam, uważałem że taki kloc nie pasuje do roli Geralta. Jego gra wydawała mi się nienaturalna, za bardzo się angażował, zwłaszcza w przypadki dykcji. Żebrowski o niebo lepszy.

• Upvote 1
Opublikowano

Na Netflixie: "Eric", "Czarne Lustro", "Potwór - historia Eda Geina (dla osób mających bardzo dużą tolerancję na zniesmaczenie :) ) . Z wcześniej obejrzanych polecam "Dzikość" i słynne "Dojrzewanie"... Netflix w ciągu ostatnich 2 lat bardzo się poprawił. Miałem wziąć na miesiąc, a już mija trzeci. Poziom seriali HBO. Zresztą własne filmy też poprawili. Dużo kasy za pakiet 4K ale wiem za co płacę.