King Arthas 97 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 2 godziny temu, Klakier1984 napisał(a): 15 po ślubie, 20 łącznie- kto da więcej Słabeousz. Wujek nie tak dawno miał 50 lat po ślubie i dostał coś tam od prezydenta
Klakier1984 726 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października No mam nadzieję, że wujka przegonię, z prezentu od prezydenta zrezygnuję
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Wczoraj byłem na takiej imprezie. Były pary ze stażem 70 lat. ;). Grubo. 1
Camis 5 886 Opublikowano 23 Października Autor Opublikowano 23 Października Cytat Ludność w pierwszej połowie 2025 roku Dane o ruchu naturalnym ludności w pierwszej połowie 2025 nie napawają optymizmem - demograficzna katastrofa Polski tylko się nakręca https://www.kartografia-ekstremalna.pl/p/ludnosc-w-pierwszej-poowie-2025-roku Nie ma się co przejmować będą roboty i AI!
nozownikzberlina 497 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 9 minut temu, Decus napisał(a): ściana wschodnia upada A rządzący nie luzują pętli na szyi obywateli, w żadnym aspekcie życia. Wręcz przeciwnie, ta coraz bardziej się zacieśnia. 4
Totek 778 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) Jeśli nie spłodzisz nowego pokolenia, nie będziesz musiał się martwić o przyszłość. Edytowane 23 Października przez Totek 1
Badalamann 982 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Większość takich analiz demograficznych nie bierze pod uwage wzrostów spowodowanych migracją z innych państw, w tym uchodźcami z Ukrainy. Wszystko wskazuje że znaczna ich grupa, może nawet ponad milion osób w tym niemało dzieci i młodzieży, zostanie u nas trwale.
Klakier1984 726 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 11 godzin temu, Decus napisał(a): ściana wschodnia upada Biorąc pod uwagę sytuację geopolityczną też bym tam nie chciał mieszkać
209458 268 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 11 godzin temu, Badalamann napisał(a): Większość takich analiz demograficznych nie bierze pod uwage wzrostów spowodowanych migracją z innych państw, w tym uchodźcami z Ukrainy. Wszystko wskazuje że znaczna ich grupa, może nawet ponad milion osób w tym niemało dzieci i młodzieży, zostanie u nas trwale. Bo ja wiem ile zostanie? Przytłaczająca większość jest albo na specjalnej ochronie czasowej z powodu wojny albo na pozwoleniu czasowym.
Badalamann 982 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 2 godziny temu, 209458 napisał(a): Bo ja wiem ile zostanie? Przytłaczająca większość jest albo na specjalnej ochronie czasowej z powodu wojny albo na pozwoleniu czasowym. Robimy co się da, by zostało jak najwięcej, już z obecnie tu przebywających. A z czasem dojdzie wejście Ukrainy do UE a wcześniej różne umowy międzynarodowe.
Decus 81 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 17 godzin temu, Badalamann napisał(a): Większość takich analiz demograficznych nie bierze pod uwage wzrostów spowodowanych migracją z innych państw, w tym uchodźcami z Ukrainy. Wszystko wskazuje że znaczna ich grupa, może nawet ponad milion osób w tym niemało dzieci i młodzieży, zostanie u nas trwale. Zakładajać że jakiś Ukrainiec wyjechał i nie zamierza wracać a jest to młody biedny człowiek to powątpiewam ze wybierze Polske na resztę zycia.
Kris194 4 716 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 16 godzin temu, Camis napisał(a): Wiadomo, że tak idealnie to nie wygląda ale zauważcie, że ani jedna osoba nie powiedziała, że nie chce mieć dzieci "bo nie", bo ją irytują, są ciężarem czy jakiekolwiek inne, negatywne określenia.
kubikolos 1 324 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 22 godziny temu, Badalamann napisał(a): Większość takich analiz demograficznych nie bierze pod uwage wzrostów spowodowanych migracją bo mowa o demografii Polakow a nie kogos innego 23 godziny temu, Camis napisał(a): Nie ma się co przejmować będą roboty i AI! poprawilem: Cytat stada murzynow, roboty i AI! XD
adashi 1 637 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Typowe polskie drzewo genealogiczne: Prababcia - 4 dzieci Babcia - 2 dzieci Mama - 1 dziecko (ja) Ja - 1 kot Kot - wykastrowany. 5
Klakier1984 726 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października 15 godzin temu, Kris194 napisał(a): Wiadomo, że tak idealnie to nie wygląda ale zauważcie, że ani jedna osoba nie powiedziała, że nie chce mieć dzieci "bo nie", bo ją irytują, są ciężarem czy jakiekolwiek inne, negatywne określenia. Bo się wstydzili przed kamerą...
trepek 1 346 Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października W dniu 25.10.2025 o 01:36, adashi napisał(a): Typowe polskie drzewo genealogiczne: Prababcia - 4 dzieci Babcia - 2 dzieci Mama - 1 dziecko (ja) Ja - 1 kot Kot - wykastrowany. Jarosław? 1 1
209458 268 Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października 1 godzinę temu, trepek napisał(a): Jarosław? Nie no, oprócz kota miał brata jeszcze
Dimazz 566 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Witold został emerytem w wieku 38 lat. "Odkryłem coś, o czym nie miałem pojęcia" https://www.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/przeszli-na-wczesniejsze-emerytury-witold-mialem-pomysl-na-siebie/ew29v01?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=newsweek-page-post Ale radzę uważać bo artykuł mocno podnosi ciśnienie. Jak duża jest patologia i cwaniactwo w mundurówce. Edytowane 6 Listopada przez Dimazz
Suchy211 1 256 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada @Dimazz To jest dowód na to, że NIE POWINNO być wcześniejszych emerytur. Mundurowy jak najbardziej moze przejść na normalny rynek pracy i znaleźć zajęcie dokładnie tak samo jak każdy inny człowiek. 3
galakty 3 313 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Przede wszystkim powinni powoli równać wiek między płciami, wystarczy po kilka msc co roku i nikt tego nie zauważy. Potem patologie jak mundurówka.
Rekomendowane odpowiedzi