Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
@Camis no to ciekawie się robi, tym bardziej że Discord chce wprowadzić weryfikację użytkowników na podstawie zdjęć dokumentu potwierdzającego tożsamość -
Przez tomcug · Opublikowano
Właśnie, w niektórych, a potem patrzysz na średnią i 4% wolnej od 7600X Także 5800X3D w cenie 9800X3D to bardzo kiepski interes. -
Przez MJRegul · Opublikowano
1. XeSS na Quality 200% 2. FSR na Quality 200% czepianie się szczegółów ale dla mnie screen 1 ma o piczy włos mniej detali na liściach Normalne ustawienia DLSS Transformer na Jakość i normalne ustawienia XeSS na Jakość z poziomu gry (KCD2). Z poziomu gry nie ma możliwości ustawienia ostrości XeSS, w sterowniku nie grzebałem. Mam karty, mogę testować, wrzucać porównania, nie muszę czytać recenzji by wybrać co używać i co dla mnie lepsze. Dla mnie XeSS najbardziej mydlany, najwięcej artefaktów ma FSR4 a DLSS na pierwszym miejscu. -
Przez Slayer · Opublikowano
Siemanko, dwa pytanka mam odnosnie gry. 1. Czy jak włożę runy w miecz to będę mógł je potem bez problemu wyciągnąć nie tracąc ich? 2. Czy jak mam runy w wiedźmińskim mieczy (np. ulepszy wiedzminski miecz kota) i zrobię upgrade do znakomity wiedzminski miecz kota to czy one zostaną?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi