Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
W sensie, że leśny dzban? -
Przez Kris194 · Opublikowano
"Mieliśmy w naszej partii prawdziwe, demokratyczne wybory. Egzamin z demokracji nie polega na tym, żeby w wyborach wystartować, tylko na tym, żeby zaakceptować wybór demokratycznej większości. Część nie zdała tego egzaminu. Zdezerterowali — stwierdziła w odpowiedzi szefowa Polski 2050 Katarzyna Pełczyńska-Nałęcz." https://wiadomosci.onet.pl/kraj/katarzyna-pelczynska-nalecz-grzmi-po-rozlamie-w-partii-zdezerterowali/ls3dbr0?utm_source=multi-platform&utm_medium=social&utm_campaign=share-button Co tak skromnie? Ja bym dodał jeszcze, że to były wybory certyfikowane przez Elę "reasumpcję" Witek -
Przez VRman · Opublikowano
Za 150zł to ja swojej 980ti nie oddam, dajcie spokój. Mowa o okazji. Na 1080 to się zagra w całą masę zajebistych gier. A że nie nowych? TYM LEPIEJ. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Jeżeli przygotowujesz specjalne archiwum na każdą płytę, to czym się to różni od po prostu pogrupowania plików? Jeżeli cały zbiór pakujesz z podziałem na kolejne pliki o zadanym rozmiarze, to uszkodzenie jednego kawałka pociągnie resztę do piachu. RAR miał jakieś opcje dodawania danych odzyskujących ale nie kojarzę, żeby dawało to zabezpieczenie przed uszkodzeniem jednej paczki i pozwalało na wypakowanie reszty. Bardzo dawno nie miałem w rękach WinRar-a więc mogę źle pamiętać, mogło się też coś pozmieniać. Format systemu plików. ISO daje maks 4GB czyli pewnie wyjdą te wspomniane 3,8. UDF chyba nie ma ograniczeń. Do doczytania czy ma jakieś wady.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi