Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
A gdzie napisałem że połączyłem? To było moje rozwiązanie Twojego problemu, porodówki się zamykają ostatnio, więc można je zastąpić klinikami trans i cyk, leczymy. Wyśmiewasz problemy tych osób w tym momencie? Nieładnie. W jaki sposób połączyłeś ilość singli z transami? -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Wyjaśnij mi jak ze swoim imponującym IQ połączyłeś wątek porodówki z wątkiem trans XD Tak, tak, wiem, czepiam się i nabijam z ciebie PS: tak podpowiem, że liczba singli 18-29 to około 45%... ALE TO TRANSY WINNE WSZYSTKIEMU!!! -
Przez leven · Opublikowano
Memki podnieś +2000mhz i wydajność karty będzie na poziomie default. -
Przez galakty · Opublikowano
W ten sposób to nigdy się nie dogadamy, bo skoro nie badano to nie wiemy ile było takich przypadków. I w taki sposób można założyć wszystko, bo nie wiemy. Tylko patrząc po ilości związków, małżeństw, dzieci jestem skłonny założyć, że było tego dużo, dużo mniej i media dzisiaj mocno mieszają w mózgach -
Przez bleidd · Opublikowano
W Q5 też może mieć Nappe i Alcantarę w drzwiach i na desce, tyle że to będzie kosztować. No ale fakt, że pod względem materiałów i wykończenia to auto się nie broni. Marki premium w segmentach C/D niewiele różnicą się od marek popularnych, chyba tylko lepsze wyciszenie je jeszcze odróżnia. Dopiero w wyższych segmentach czuć trochę z dawnego premium, tam gdzie marki popularne nie mają nawet żadnego swojego przedstawiciela.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi