Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez samsung70 · Opublikowano
możesz mi kupić dużo wody abym mógł zrobić w cholere bolusów abym mógł dojechać ostatniego bossa antumbry. swoją drogą bolusy czy rdzenie czy coś innego obłego mozna normalnie hodować bo są ziarna aby je zasiać tylko nie bardzo wiem jak -
Przez sideband · Opublikowano
Nie może, RAM to częste losowe niebieskie ekrany, wysypywanie się aplikacji generalnie niestabilność. Czarny ekran i pełne obroty wentylatorów na karcie to tylko co pisałem czyli problem sprzętowy karty graficznej. Problem się powtarza na nowym zasilaczu i kablu 15stopni to nie jest żadna tragedia po zmianie świeżą pastę czy PTM spadłoby tylko kilka stopni. Do testu może podkręcić obroty wentylatorów na sporo wyższe spadną temp GPU/HS, ale gwarantuje, że problem nadal będzie występował. Co najwyżej będzie to występować rzadziej Tylko z biegiem czasu i tak problem będzie się poglębiał. PTM/plomby jak zwykle na allegro nic się nie zmieniło -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Słodki jeżu jaki grażynowy bezbek -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Spokojnie MFG wyklepie solidny fps -
Przez Anakin · Opublikowano
Płyta główna to Asrock B760M Pro RS. Nie wiem czy to ma znaczenie ale jeszcze mam karte wifi tplinka w złączu PCI-E x4.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi