TmK 264 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Tak jak powinno być. Jak dla mnie walka na eksy jest akurat bardzo zdrowa, do teraz taka Forza czy Halo na niebieskiej platformie ( ) mnie mocno kłuje w oczy. Dlatego też ta generacja jest tak gówniana (i przez lawinę remasterów/remake, wynikającą chyba z obniżenia kreatywnego poziomu w różnych studiach przez zalew sojowych deweloperów, tak strzelam..).
Jaycob 2 728 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Nie wiem, gdzie tu widzicie "mid”. Dla mnie wygląda to bardzo dobrze - jest masa wybuchów, gore i destrukcji otoczenia. Czuć klimat starych, dobrych Gearsów. Na pewno zagram.
Tankietka 295 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) Moim zdaniem wygląda ok i nic ponadto, ale jest destrukcja otoczenia, więc i tak duży plus. W Gearsy się gra tylko w kampanię w coopie lub w multi na arenkach? Bo lata temu grałem w GoW1 pojedynkę w kampanię i to było mega nudne przeżycie. Edytowane 7 Czerwca przez Tankietka
caleb59 2 334 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Zara, zara - skoro Xbox exclusive to na PC też nie będzie?
Jaycob 2 728 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Nie, na PC będzie, ale nie na PlayStation ani Nintendo. 37 minut temu, Tankietka napisał(a): W Gearsy się gra tylko w kampanię w coopie lub w multi na arenkach? Bo lata temu grałem w GoW1 pojedynkę w kampanię i to było mega nudne przeżycie. Jeśli grałeś w pierwszego Gearsa po latach, to nic dziwnego, że mógł wydawać się nudny. W czasach Xboxa 360 to ja byłem pod ogromnym wrażeniem, to była jedna z tych gier, które wyznaczały trendy. Kampania solo była spoko, ale coopie jeszcze lepsza. 4
Spychcio 881 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Obadajcie sobie ten 30min Direct co był po konferencji. Od groma więcej gameplayu i świetnych ujęć. Day1 1 2
sideband 3 012 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Gdzie ten graficzny benchmark bo nie widzę? Niektórym się chyba pokręciły czasy
azgan 1 826 Opublikowano 7 Czerwca Autor Opublikowano 7 Czerwca 8 minut temu, sideband napisał(a): Gdzie ten graficzny benchmark bo nie widzę? Niektórym się chyba pokręciły czasy Nie ma, to jest zbliżony poziom do Gears 5
Spychcio 881 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Przesądziło pewnie to, że poszli w 60fps w singlu. Mogli dać w singlu 30fps+max grafike a w multi 60fps. Wtedy wyglądałoby to jeszcze lepiej. Oznacza to, że UnrealEngine rozwinie skrzydła dopiero w E-Day2 jak wyjdzie już tylko na Helixa.
Jaycob 2 728 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Jakie E-Day 2? Najpierw muszą dokończyć historię Kait. 1
azgan 1 826 Opublikowano 7 Czerwca Autor Opublikowano 7 Czerwca 1 minutę temu, Spychcio napisał(a): Przesądziło pewnie to, że poszli w 60fps w singlu. Mogli dać w singlu 30fps+max grafike a w multi 60fps. Wtedy wyglądałoby to jeszcze lepiej. Oznacza to, że UnrealEngine rozwinie skrzydła dopiero w E-Day2 jak wyjdzie już tylko na Helixa. Gearsy 5 śmigały już w 60k/s na XSX w singlu
Spychcio 881 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Wiem, że były, ale 60fps ma swój koszt. Rockstar pewnie nie będzie się bał i da w GTA6 lepszą grafikę/fizyke właśnie kosztem 30fps. 1
MroczneWidmo 61 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) Zastanawiam się jaka gra jest dla tutejszej społeczności next-genowa i nie jest mid ps4 : ) Przecież to jest niebo a ziemia względem Gears 5. Zobaczcie sobie otoczenia, ile drobnych detali i elementów których w Gears 5 nie ma. Światło rozproszone, no bez jaj że to jest poziom Gears 5 : ) https://pegi.info/search-pegi?q=e-day&op=Search&age[]=&descriptor[]=&publisher=&platform[]=&release_year[]=&page=1&form_build_id=form-NGvYWHsDYooMXE9C4L75YH-OxqEY3hO7vzj48R_c1Zo&form_id=pegi_search_form Wychodzi na to, że z wersji PS5 to oni zrezygnowali faktycznie kilka godzin temu bo wydaje się, że była rozwijana razem z innymi i nawet wysłana do oceny PEGI. Edytowane 7 Czerwca przez MroczneWidmo
sideband 3 012 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Marzą się rarytasy, ale ta gra nie była tworzona z myślą o PC. A Xbox jest słabiutki do tego brak przyzwoitego skalera nie wspominając o FG. 1
Spychcio 881 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca The Coalition robi co może, przynajmniej na XSX będzie dobrze. 4
azgan 1 826 Opublikowano 8 Czerwca Autor Opublikowano 8 Czerwca Spoko to 🙄 wygląda @Spychcio ale liczyłem na więcej https://ithardware.pl/aktualnosci/gears_of_war_e_day_data_premiery_gaming_gry-51525.html
STALKER 157 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Lepiej graficznie to wygląda jak ten Wolverine robiony na kolanie.
MrKetiw 276 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Wyglądają te Girsy dokładnie tak jak sobie to wyobrażałem, genialna rozwałka ubrana w tą brudną grafikę, dodali RT i bardzo fajną destrukcje otoczenia. Nie mogę się doczekać aż to ogram 🥰
Spychcio 881 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca @azgan też liczyłem na więcej, właśnie przez to demo technologiczne od The Coalition. Oczywiście i tak jest świetnie, zagram Day1 ale mały niedosyt nam pozostanie 1
Phoenix. 6 909 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Oglądaliście wgl ten ich pokaz bo takie głupoty pieprzycie jak nie wiem , to wygląda tak jak w demie a nawet i lepiej.
Ryszawy 747 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Ja tam grałem tylko w jedynkę i to wieki temu. Ale czy charakterystyczną cechą tego uniwersum nie była super fajna, mega-gotycka architektura? A tutaj jakieś bieda przedmieścia z ameryki, supermarkety i i amerykańskie samochodziki z lat 70-tych.
azgan 1 826 Opublikowano 8 Czerwca Autor Opublikowano 8 Czerwca 27 minut temu, Ryszawy napisał(a): Ja tam grałem tylko w jedynkę i to wieki temu. Ale czy charakterystyczną cechą tego uniwersum nie była super fajna, mega-gotycka architektura? A tutaj jakieś bieda przedmieścia z ameryki, supermarkety i i amerykańskie samochodziki z lat 70-tych. I to od pierwszego TechDemo 1
azgan 1 826 Opublikowano 8 Czerwca Autor Opublikowano 8 Czerwca https://ithardware.pl/aktualnosci/gears_of_war_e_day_wymagania_pc_unreal_engine_5-51556.html 1
Rekomendowane odpowiedzi