Skocz do zawartości

Gears of War: E-Day - XSX, PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak powinno być. Jak dla mnie walka na eksy jest akurat bardzo zdrowa, do teraz taka Forza czy Halo na niebieskiej platformie ( :E ) mnie mocno kłuje w oczy. Dlatego też ta generacja jest tak gówniana (i przez lawinę remasterów/remake, wynikającą chyba z obniżenia kreatywnego poziomu w różnych studiach przez zalew sojowych deweloperów, tak strzelam..).

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem wygląda ok i nic ponadto, ale jest destrukcja otoczenia, więc i tak duży plus.

W Gearsy się gra tylko w kampanię w coopie lub w multi na arenkach? Bo lata temu grałem w GoW1 pojedynkę w kampanię i to było mega nudne przeżycie. 

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano

Nie, na PC będzie, ale nie na PlayStation ani Nintendo.

37 minut temu, Tankietka napisał(a):

W Gearsy się gra tylko w kampanię w coopie lub w multi na arenkach? Bo lata temu grałem w GoW1 pojedynkę w kampanię i to było mega nudne przeżycie. 

Jeśli grałeś w pierwszego Gearsa po latach, to nic dziwnego, że mógł wydawać się nudny. W czasach Xboxa 360 to ja byłem pod ogromnym wrażeniem, to była jedna z tych gier, które wyznaczały trendy.  Kampania solo była spoko, ale coopie jeszcze lepsza. 

• Upvote 4
Opublikowano

Przesądziło pewnie to, że poszli w 60fps w singlu.

Mogli dać w singlu 30fps+max grafike a w multi 60fps.

Wtedy wyglądałoby to jeszcze lepiej.

Oznacza to, że UnrealEngine rozwinie skrzydła dopiero w E-Day2 jak wyjdzie już tylko na Helixa.

Opublikowano
1 minutę temu, Spychcio napisał(a):

Przesądziło pewnie to, że poszli w 60fps w singlu.

Mogli dać w singlu 30fps+max grafike a w multi 60fps.

Wtedy wyglądałoby to jeszcze lepiej.

Oznacza to, że UnrealEngine rozwinie skrzydła dopiero w E-Day2 jak wyjdzie już tylko na Helixa.

Gearsy 5 śmigały już w 60k/s na XSX w singlu

Opublikowano (edytowane)

Zastanawiam się jaka gra jest dla tutejszej społeczności next-genowa i nie jest mid ps4 : ) Przecież to jest niebo a ziemia względem Gears 5. Zobaczcie sobie otoczenia, ile drobnych detali i elementów których w Gears 5 nie ma. Światło rozproszone, no bez jaj że to jest poziom Gears 5 : )

https://pegi.info/search-pegi?q=e-day&op=Search&age[]=&descriptor[]=&publisher=&platform[]=&release_year[]=&page=1&form_build_id=form-NGvYWHsDYooMXE9C4L75YH-OxqEY3hO7vzj48R_c1Zo&form_id=pegi_search_form

Wychodzi na to, że z wersji PS5 to oni zrezygnowali faktycznie kilka godzin temu xD bo wydaje się, że była rozwijana razem z innymi i nawet wysłana do oceny PEGI.

Edytowane przez MroczneWidmo
Opublikowano

Wyglądają te Girsy dokładnie tak jak sobie to wyobrażałem, genialna rozwałka ubrana w tą brudną grafikę, dodali RT i bardzo fajną destrukcje otoczenia.

Nie mogę się doczekać aż to ogram 🥰 

Opublikowano

Ja tam grałem tylko w jedynkę i to wieki temu. Ale czy charakterystyczną cechą tego uniwersum nie była super fajna, mega-gotycka architektura? A tutaj jakieś bieda przedmieścia z ameryki, supermarkety i i amerykańskie samochodziki z lat 70-tych.

Opublikowano
27 minut temu, Ryszawy napisał(a):

Ja tam grałem tylko w jedynkę i to wieki temu. Ale czy charakterystyczną cechą tego uniwersum nie była super fajna, mega-gotycka architektura? A tutaj jakieś bieda przedmieścia z ameryki, supermarkety i i amerykańskie samochodziki z lat 70-tych.

I to od pierwszego TechDemo

• Like 1