Mam zupełnie odwrotnie - im droższy zakup tym więcej wyrzutów sumienia i myśli "po co mi to". Zadowolenie przychodzi po czasie, jak już się z tym zakupem trochę oswoję, ale jest to raczej chłodna ocena niż niczym nie poparte zaspokojenie ośrodka przyjemności w mózgu.
@Klakier1984, ja mało kiedy jestem z siebie zadowolony, ale to przez mój perfekcjonizm (nie chwalę się, to niezły wrzód na dupie w wielu aspektach życia). Mam to szczęście, że moja druga połówka jest mniej wymagająca i ciągle karmi mnie bredniami typu "tego nie będzie widać", "za 2 tygodnie zapomnisz", "tu będzie stała szafa", itp.
Taki phantom 4 pro, który ma dwa zielone i dwa czerwone światełka, co odpowiada wielu nagraniom, ma wymiary 40 cm na 17 cm i zasięg lotu do 6 km nad poziomem morza, a zasięg transmisji do 10 km. W trybie sportowym osiąga 72 km/h. Wystarczy dorzucić jakieś mocne LEDy i można trollować ludzi że to UFO
@Camis wiem, że są większe, wojskowe, ale to trochę nie ten rodzaj poruszania się drona, co na filmikach.
Edit:
Tak w ogóle jak się wejdzie na google maps i znajdzie strefę 51 i próbuje zrzucić się ludzika do street view to ludzik zmienia się w UFO
A tu zapewne trzymają Sokoła Millenium
Rekomendowane odpowiedzi