Alan Wake 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Też mam niechęć do grania. Cały czas z tyłu głowy siedzi ten stuttering, psuje immersję i w ogóle jest do kitu. Niby ludzie piszą, że jest poprawa na tym nowszym biosie, bo niektórzy dostali na maila po prośbie, ale coś czuję, że będzie lipa nadal. Wolałbym połowę mniej Fps-ów, a żeby było stabilnie. Nie czaję tylko tego czemu to się dzieje losowo, a temperatury niby ok. Blokowanie zegarów nic nie daje, wątpię też, że karta graficzna uszkodzona, bo artefaktów itp. nie ma. Zresztą jest za dużo podobnych tematów w necie i nawet na 4090 mają problem. Na kartach AMD zresztą też. Procesor ogłoszony królem gier, który ma problemy w grach. Słaby żart trochę... Jeśli nic się nie poprawi to sprzedam płytę i procesor, bo pewnie będzie ktoś kto to ogarnie, ale ja już tracę siły. Rozumiem, że AMD jest czuły na pamięć RAM, ale niech mi ktoś powie jakie kości mam kupić i kupię...żaden problem 🤷. Przecież gdyby nie te ścięcia to ilość FPSów jest aż nadto dla mnie. -
Przez sideband · Opublikowano
Przykładowo Solidworks, Catia, Siemens NX. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@PepePanDziobak W spalonym lesie, a więc sektorze tuż obok pomniejszej zony (czyt. początkowego) jest przyzwoity exoszkielet bardzo łatwy do zdobycia, można na niego trafić całkiem przypadkiem przy zwykłej eksploracji. @ODIN85 Ja poleciałem na full uczciwie. Jestem teraz na etapie przed dostaniem się do Prypeci i mam dobry sprzęt (jak wyżej), parę gratów w zapasie i 500 000 kuponów. Wystarczy nie trzymać się kurczowo głównego wątku misji tylko robić poboczne + eksplorować nieznane lokalizacje, zbierać artefakty oraz szpej na handel (pancerze, broń itd). Idzie wyjść ciągle na plus mimo drogich napraw exo i broni. -
Przez Auberon · Opublikowano
Spodziewam się ze NV jednak uczy się na błędach i RTX 5080 będzie w MSRP 999$ bo inaczej będzie taka sama porażką jak RTX 4080 non-SUPER. RTX 5090 pewnie droższa proporcjonalnie do ilości jednostek.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi