Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Nie no, spoko. Kumam i rozumiem. Chodzi mi tylko o to, że "taką formułę" się na YT uprawia i kiszka nie jest nikim wyjątkowym w tej materii. A że ktoś go nie lubi... ja też nie przepadam.
Nie mówię o nim, a o trendzie.

Ja nawet nie wiem kto to jest wiec ciężko żebym go nie lubił (; kilka razy obejrzałem jego materiał bo mi se same wyświetliły  ,  to jak piszesz jest robione pod grupę odbiorców a wnioski robione pod tezę co możne pod każda grę podłożyć że gry się nie rozwijają, stoją w miejscu a potem ludzie grają w takie Crimson i Asasyny .  Za stary jestem na taki bejt. 

Edytowane przez Luki_
Opublikowano
3 minuty temu, Necronom napisał(a):

Ale to ty teraz próbujesz wmówić, że jeżeli ktoś uzna materiał za bezsensowny to nie ma racji. Dla mnie jest to bo to strata czasu. 

Jeszcze raz. To jest TWOJA opinia, a nie fakt. Skrytykował formę - nie materiał.
Jeżeli uważa/sz, że jest bez sensu, to jest bez sensu dla Ciebie.
SAM NIE LUBIĘ KISZCZAKA (nie o to tu idzie) i go nie oglądam.
Po prostu jego widło ktoś zlinkował.

On plecie po próżnicy i bez sensu. Ma kliki, oglądalność i monetyzację.
My tu prawilnie beblamy sami do siebie, bez kasy, bez profitów = "marnujemy czas".
Co jest większym bezsensem, tak obiektywnie? ;)

IMO @Vulc przeoczyłem. Fakt.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Necronom napisał(a):

A to już pretensje do Capcomu, że źle dobrał demo 😉 W RE4R dobrał tak, że po zagraniu nie mogłem się doczekać. Tu nie mam ochoty 🙂 Opisałem tylko demo a nie grę.

Ciężko żeby ci w demie dali do ogrania całą grę (:  Jeszcze takiego dema nie widziałem.  Dlatego ci napisałem ze jest inaczej  bo jestem w 4 biomie, no ale ja nie oglądam ytuba wiec nie wiem kto co o tym mówi.  Dzisiaj każdy znajdzie recenzje która mu się z podoba taką która chwali i taka która nie. 

Edytowane przez Luki_
Opublikowano
Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Bezsensowne (sorry) tak jak Twój wpis, choć wszystko było właśnie w filmiku.
Jakbyś zrobił transkrypcję. Faktycznie tu sensowne, tam nie. ;)

Ale to jest popularna forma komunikacji "jutuberów".
Żadne nowum ani dzivum. Zostaniesz "jutuberem" - zaczniesz grać w ich grę. ;)

Nie wiem, co masz na myśli pisząc "rajcuje"?

Po tym zdaniu powyżej (o rajcowaniu), domniemam, że jednak tak max, ze 3 lata temu. ;)

Tak, tutaj sensowne, tam nie. Bo tutaj, tak jak wspomniałem, ale dziwnym trafem pominąłeś meritum mojej wypowiedzi, przeczytam wszystko i odpowiem w kilka minut. Często w kolejne kilka otrzymując odpowiedź. Co jest tutaj niejasne?

Co to zmienia w kontekście powyższej dyskusji? Jest popularne, ale nadal IMO bezsensowne.

Potoczne znaczenie jest Ci znane, zakładam, więc nie bardzo wiem o co pytasz. Wulgarny język, pozerstwo, wyolbrzymianie, zwykły populizm. Byleby się klikało. Wybacz więc mało wyrafinowaną formę mojej oceny tego stylu i ewentualnych odbiorców i daruj sobie próby przywracania pokory. 

Opublikowano
2 minuty temu, Luki_ napisał(a):

Jeszcze takiego dema nie widziałem.

To nie jest przeznaczeniem dema. Demo ma mniej więcej przybliżyć z jak gra wygląda i ZACHĘCIĆ. Poznałem mechanikę? Poznałem, oczywiście nie całą, ale z grubsza jak się postać porusza czy system strzelania. I nie przypadło mi Sprawdziłem wydajność. Sam zresztą napisałeś, że jak demo nie przypadło to gra raczej też nie 😉

• Upvote 1
Opublikowano
11 minut temu, Necronom napisał(a):

A to już pretensje do Capcomu, że źle dobrał demo 😉 W RE4R dobrał tak, że po zagraniu nie mogłem się doczekać. Tu nie mam ochoty 🙂 Opisałem tylko demo a nie grę.

Tutaj akurat demo dobrze oddaje to co jest w pełnej wersji. Jeśli to Cię nie porwało, to raczej już temat jest zamknięty. ;)

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Demo mechanikę walki dobrze pokazuje jak ci sie to nie spodobało oraz klimat i umiejscowienie akcji, to fakt nie ma co na siłę grać.  @NecronomJa lubie SF w klimatach Dedspace czy The Outer Worlds.

Edytowane przez Luki_
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Vulc napisał(a):

Tak, tutaj sensowne, tam nie. Bo tutaj, tak jak wspomniałem, ale dziwnym trafem pominąłeś meritum mojej wypowiedzi, przeczytam wszystko i odpowiem w kilka minut. Często w kolejne kilka otrzymując odpowiedź. Co jest tutaj niejasne?

Zasklepienie w "swojej prawdzie" i brak obiektywizmu. To, że coś mi się nie podoba, albo nie jest moją bajką, moją formą, nie lubię, wolę inne... nie czyni innego BEZSENSOWNYM.
Jesteśmy dinozaurami. 

Spoiler

image.thumb.png.31900a7012e5d4d322a4f9a5104fd285.png

11K wszystkich userów na forum w piku! 9K zarejestrowanych? 
Kilku / kilkunastu w tym wątku o grze.

Typ swoimi bezsensownymi pierdami wystukał 7K w 6h.

Kto dotarł z przekazem do większej ilości odbiorców?
Ja, Ty, my, reszta ITH?

Tu w wątku na forum, czy on na YT?
Kto robi coś bardziej bezsensownego. On tam, czy my tu? 

25 minut temu, Vulc napisał(a):

Co to zmienia w kontekście powyższej dyskusji? Jest popularne, ale nadal IMO bezsensowne.

Potoczne znaczenie jest Ci znane, zakładam, więc nie bardzo wiem o co pytasz. Wulgarny język, pozerstwo, wyolbrzymianie, zwykły populizm. Byleby się klikało.

@Vulc. Nie zamierzam z Tobą bić się na pięści. Nie ma o co (tym bardziej o jakiegoś typa z YT). Po prostu nieprecyzyjnie nazywasz myśli.
Nazwij to wszystko, co wyżej wymieniłeś bezwartościowym, głupim, "populistycznym" (OK), nieodpowiającym Twoim potrzebom, ale nie... bezsensownym.
Jego bezsensowne działanie ma większy sens, niż nasze (pozornie) tu sensowne.

EOT. 
Spokojnego wieczoru.

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Zasklepienie w "swojej prawdzie" i brak obiektywizmu. To, że coś mi się nie podoba, albo nie jest moją bajką, moją formą, nie lubię, wolę inne... nie czyni innego BEZSENSOWNYM.
Jesteśmy dinozaurami. 

Pisałem to ze swojej perspektywy. Nie twierdząc, że to MUSI być bezsensowne z punktu widzenia innych osób, czy samego autora, który to zwyczajnie monetyzuje. Powody dlaczego tak uważam już wymieniłem.

Spokojnego.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano
10 godzin temu, leven napisał(a):

Hmm... przygniata mnie różnica pomiędzy Twoja kartą, a moją :P 

Jak oglądam filmiki, to nawet 16GB Vram kuleje. 

Pokaż proszę alokację Vram w grze po np. godzinie. 

Wiesiek 3 zreformowany miał wycieki pamięci Vram.

Po ponad dwóch godzinach grania, 4K, DLSS Q

Zrzut-ekranu-2026-04-20-003023.png

Wkurza mnie, że jak zginiesz, to musisz powtarzać prawie cały level od nowa :thumbdown: