Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Przecież na tych skrinach nie ma ani matki z córką ani ojca.

Ale są dwie sieroty. :E

Nie zdziwię się jeśli w Japonii zamiast wzrostu dzietności, doprowadzić to do robo dzieci, tak jak są robo psy.

Jednak chciało mi się czyści mapę i mam już wszystko zrobione przed wejściem w centralny port. Niestety na standardowym poziomie trudności jest to przyjemny klikacz, gdy ogarnie się mechaniki i pamięta o dostępnych narzędziach... Praktycznie nic nie stanowi przeszkody godnej uwagi i dopiero parę wyzwań treningowych pokazało pazur, gdy spełnia się dodatkowe warunki.

Zarządzanie tym wszystkim oraz poruszanie się jest angażujące i przyjemne, choć bez odpowiedniego nastawienie jestem w stanie zrozumieć dlaczego kogoś to znuży.

Ten boss w kopalni był dość lichym robaczkiem, nieco widowiskowym, ale daleko mu do pamiętliwości Armored Core VI.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
8 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Ale są dwie sieroty. :E

Nie zdziwię się jeśli w Japonii zamiast wzrostu dzietności, doprowadzić to do robo dzieci, tak jak są robo psy.

Ile ja się naczytałem na youtubku i w sekcjach komentarzy o tym, że przez uroczego androidka ludzie chcą zostać ojcami lub matkami. :E 

Mam już 100% we wszystkich sektorach, poza tym sekretnym w post-endgame. Podobno odblokowuje on dodatkowe zakończenie. Lubię walczyć, ale manewrowanie tym silniczkiem po ruszających się blokach między laserami doprowadza mnie do szewskiej pasji.
Zrąbali sprawę z NG+, bo nie można wybrać najwyższego poziomu trudności, a nie uśmiecha mi się przechodzenie gry od nowa na tym poziomie, żeby jednocześnie musieć odblokowywać wszystko od zera.

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

JPDL. To jest masakra jakaś.

Posty na x.com (dawniej twitter.com) o tym, jak Pragmata niszczy lata antynatalistycznej inżynierii społecznej lewicy i rozbudza w kobietach instynkt macierzyński, a w chłopach tacierzyński, mają po miliony wyświetleń i dziesiątki tysięcy polubień. Trend dotarł też do Polski. Gra stała się kolejnym frontem ideowej walki. Dla jednych to pedo-trap, dla innych to natalistyczny sztandar.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano

A bo to pierwszy raz? America's Army przez lata było skuteczną tubą propagandową US Army. Zwiększenie pozytywnego nastawienia młodzieży wobec armii, wzrost naboru, finansowo też się bardziej spinało niż szeroko zakrojone akcje reklamowe.

Opublikowano

No nie, to głupie jest. To przy grach typu Metro, ludzie zaczynają po cichu marzyć o tym, żeby ktoś odpalił atomicę i mogli w końcu w spokoju zamieszkać w schronach (albo metrze)? A Daying Light, to co? Zwiększa się parcie na wynalezienie jakiegoś zombie-wirusa?

Opublikowano (edytowane)

Raczej nikt nie chce zobaczyć końca znanego nam świata, ale jak zobaczy, że dzieci są fajne, że zabijanie terrorystów ku chwale USA jest fajne, to może się skusi. Jakby produkcja kolejnych części AA i utrzymanie serwerów nie było dla US Army opłacalne (przypominam - gra była darmowa, bez żadnego płatnego contentu), to by nie ciągnęli tego przez 20 lat.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano (edytowane)

Nic nie mów, krążyła kiedyś teoria, że Reddit to program amerykańskiej armii... :D

No wiecie, mieć dzieciaka też nikt nikomu nie zabrania, chyba że Chiny (albo lewica)...

Edytowane przez Ryszawy