Co ostatnio zrobiłem dla swoich 4 kółek
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
JAKIE TYLKO?!! Podajesz najbardziej przydatną funkcję czegokolwiek i kogokolwiek w całym internecie i piszesz TYLKO?! -
Przez KiloKush · Opublikowano
Pokaż go. Tak jak ktoś tu mówił MN128. Masz też inne modele MN do jazdy po domu lub nie w terenie ( takie pickupy). Ja bym nic bez szczotkowego nie kupował na początek bo małe dziecko nie ogarnie tych prędkości. Mój młody miał mn99s na początek i nauczył się na nim jeździć jak miał z 3-4 lata. Później dopiero dostał bezszcxotkowy. Pamiętaj, że jak dziecko dostanie na początek coś tak szybkiego to będzie się denerwować od ciągłych dzwonów i zniechęci. Ja na początek polecam MN99s lub mn128 i zabawę w budowanie torów do przejazdu. W domu z klocków Duplo można budować, na dworzu tworzymy z górek tory wjazdowe i każdy swoim wjeżdża. Dziecko uczy się wtedy cierpliwości i precyzji. Ważne dla ćwiczenia tzn. "oko ręką". -
Przez Arczevski · Opublikowano
No i pięknie Ale uważaj, to wciąga Sam myślę nad jakimś wolniejszym dla syna bo ten szybki to jednak za duże wyzwanie dla 4 latka. -
Przez wallec · Opublikowano
Najprawdopodobniej używał jej podczas gdy w bios miał opcje SPD write na enabled zamiast disabled
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi