Petru23 31 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Zbieżność czy tam geometrię kół. A może jedno i drugie.
KiloKush 83 Opublikowano 30 Listopada Opublikowano 30 Listopada Wymieniłem filtr powietrza. Zapomniałem tego zrobić po zakupie auta więc przez 2 ostatnie lata zrobiłem 14 tysięcy na jakimś tanim filtrze. Szkoda, że zdjęcia nie zrobiłem ale garść owadów i piachu na nim była. Cały uwalaony aż na czarno. Chyba z 30 KM odzyskałem bo auta zauważalnie lepiej jedzie
8slawek8 5 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Zbieżność... zbieżność musiałem ustawić XD I żeby nie było ni hu hu nic nie było czuć na aucie. Zero ściągania czy myszkowania. Obie strony od wewnątrz na przodzie. To po zmianie obu wachaczy i braku informacji od mechanika że mam jechać na geometrię 1
Petru23 31 Opublikowano 8 Grudnia Opublikowano 8 Grudnia (edytowane) Z pomocą dwóch podwójnych ipek zmontowałem w nocy owiewki na przodzie Edytowane 8 Grudnia przez Petru23
Petru23 31 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia (edytowane) 4 godziny temu, Krzysiak napisał(a): Odebrałem twardy dowód. O, przypomniałeś mi, że mój zalega do odbioru Edit Właśnie wymieniłem obudowę pilota. Zakup z Ali za 15zl ale o dziwo - pasuje wszystko łącznie z grorem (całym, z zabudową a nie sam grot po wybiciu pinów). Najlepsze, że ktoś przykleił immo i musiałem stara o udowe rozpruwać aby go wyjąć. Edytowane 9 Grudnia przez Petru23
dannykay 42 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 4 godziny temu, Krzysiak napisał(a): Odebrałem twardy dowód. o ku5$a przegląd... zapomniałem a do 29.11 był. 1 1
huudyy 31 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 27 minut temu, dannykay napisał(a): o ku5$a przegląd... zapomniałem a do 29.11 był. welp, ja miałem do 6, zrobiłem 7
lesiu155 12 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia (edytowane) Ja dwa lata temu to chyba ze 3 tygodnie jeździłem bez zanim się zorientowałem Edytowane 10 Grudnia przez lesiu155
dannykay 42 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia (edytowane) Muszę jechać dzisiaj. Za dużo na głowie. Edytowane 10 Grudnia przez dannykay
Krzysiak 246 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia W moim rankingu na skp na razie rekordzistką jest pani, która jeździła 7 lat bez przeglądu...i pewnie jeździłaby dalej gdyby jej policja o nim nie przypomniała 2
Arczevski 15 Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia Korzystając z uprzejmości Insigni, w A3 dzisiaj zatankowałem do pełna, założyłem zimowe koła i wymieniłem dwie żarówki podświetlenia tablicy rejestracyjnej. A i bezpiecznik od tego podświetlenia bo w całym swoim geniuszu zwarłem śrubokrętem plus z minusem w oprawce 1
Dresiq 12 Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia Odebrałem auto od tłumikarza. Stright pipe wjechał😄
KiloKush 83 Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia (edytowane) 36 minut temu, Dresiq napisał(a): Odebrałem auto od tłumikarza. Stright pipe wjechał😄 Jest teraz tak jak na tym filmie? Edytowane 11 Grudnia przez KiloKush 4
dannykay 42 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Mam na osiedlu takiego jednego ćwoka z prostą rurą. Jak odpala to swoje wieśniackie E46 320i, to mi się dziecko budzi. Nie wiem jak wy to możecie znosić wewnątrz, skoro 500m dalej to tak intensywnie słychać. 2
bergercs 173 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia (edytowane) Lat temu +/-20 (bardzo dokładnie :-) ) pojechaliśmy do Zawiercia oglądać E36 coupe - z zewnątrz spoko tylko oczywiście dwie rury jak wiadra z Civica. Jazda próbna - wydech wyje tak, że po minucie łeb pęka - pytanie (łysego oczywiście) właściciela co zrobił z oryginalnym wydechem, oczywiście sprzedał "bo po co mu on a opchnął o wiele drożej niż za ten za...sty przelot". Kolejne pytanie jak on z tym jeździ, przecież nie idzie wytrzymać - "e spoko radio podkręcam, ostatnio nad morze jechaliśmy z dzieckiem i nikt się nie skarżył" (pewnie bali się, żeby ich nie wy..ał z auta). Pod maską oczywiście 1.8 (is) - bo to wiadomo im słabszy silnik tym większy spoiler i większa rura. Edytowane 13 Grudnia przez bergercs 1
Dresiq 12 Opublikowano 14 Grudnia Opublikowano 14 Grudnia (edytowane) W dniu 13.12.2024 o 07:37, dannykay napisał(a): Mam na osiedlu takiego jednego ćwoka z prostą rurą. Jak odpala to swoje wieśniackie E46 320i, to mi się dziecko budzi. Nie wiem jak wy to możecie znosić wewnątrz, skoro 500m dalej to tak intensywnie słychać. Bo pewnie wyciął tylną puche też, wtedy to już przegięcie. Ja miałem środkowy tłumik dziurawy, wstawiłem na jego miejsce prostą rure. Edytowane 14 Grudnia przez Dresiq
bergercs 173 Opublikowano 15 Grudnia Opublikowano 15 Grudnia Wymieniłem pióra wycieraczek w Pierdku, bo standardowo przy pierwszym oblodzeniu urwałem jedno (montowane typowo, w Renacie są "schowane" pod maską" więc przymarzanie/odrywanie tam nie grozi) - zamontowany zamiast Boscha brand "własny", bo do końca zimy daleko a za jeden kpl Boscha mam 5 kpl "swoich". W Renacie wymienione sprężyny gazowe klapy tylnej (dzisiaj, bo od tygodnia nie miałem czasu, a wymiana to cała minuta ) - je..ne Magneti Marelli przy pierwszych przymrozkach totalnie nie trzymały i klapa spadała na łeb. Wsadzony a jakże brand "własny" - wrzuciłbym Satbilusy ale do Renaty mają chorą cenę (za jeden kpl Stabilusów mam 6 kpl "swoich") - śmigają, zobaczymy jak z trwałością (3 lata gwarancji dajemy na nie) na dłuższą metę.
Petru23 31 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Wczoraj odebrałem twardy dowód 14 dni po terminie, bez umawiania wizyty. Udało się z partyzanta kilka min przed zamknięciem urzędu. I mogłem przesłać do TU zdjęcie, bo miękki nie ważny podczas zdarzenia.
Petru23 31 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu W dniu 13.12.2024 o 07:37, dannykay napisał(a): Mam na osiedlu takiego jednego ćwoka z prostą rurą. Jak odpala to swoje wieśniackie E46 320i, to mi się dziecko budzi. Nie wiem jak wy to możecie znosić wewnątrz, skoro 500m dalej to tak intensywnie słychać. Ja od strony balkonu mam blok, gdzie do niedawna parkował chopper + mustang i Camaro. Dziady jeszcze w sportowych wersjach. Katastrofa...
larry.bigl 45 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Nigdy nie zrozumiem i chyba nie będę szanować ludzi a dziadowskim wydechem. Nie gdy używają ich w mieście. Wiejski tunning level hard. 1
GordonLameman 818 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 55 minut temu, larry.bigl napisał(a): Nigdy nie zrozumiem i chyba nie będę szanować ludzi a dziadowskim wydechem. Nie gdy używają ich w mieście. Wiejski tunning level hard. Podłączyć im uszy do ich rur wydechowych. Wyleczyłoby
Rekomendowane odpowiedzi